Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

"ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ-ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΣΠΑΖΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ- ΘΕΑΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ :ΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ

"Κόκκινο" έχει χτυπήσει η εγκληματικότητα σε πολλές περιοχές της Αθήνας. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο και οι ληστές πλέον "μπουκάρουν" στα σπίτι ακόμη και μέρα μεσημέρι.

Παρακολοθούν τους "στόχους", ιδίως ηλικιωμένους και όταν εκείνοι φεύγουν από το σπίτι κάνουν "ντου" ανενόχλητοι, σπάνε πόρτες και παράθυρα και κάνουν τα σπίτια λαμπόγυαλο προκείμενου να βρουν χρήματα ή χρυσαφικά.

Το makeleio.gr έκανε οδοιπορικό στην περιοχή του Ίλιον όπου τα κρούσματα είναι σχεδόν καθημερινά και ο κόσμος στις γειτονιές έχει καταντήσει να κοιμάται με βάρδιες προκειμένου να προστατέψει τις περιουσίες του.

Δείτε μερικές φωτογραφίες και βίντεο, από μια πρόσφατη ληστεία που έγινε σε σπίτι στο Ίλιον το Σάββατο το απόγευμα, όπου διαμένουν ένα ζευγάρι ηλικιώμενων.

Οι καταγγελίες για ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα στην περιοχή είναι πάρα πόλλες. Η αστυνομία μήπως θα έπρεπε να λάβει πιο δραστικά μέτρα;

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου