Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

BΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΝΟΥΛΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕRINIPRESS

"Δεν κατανόησα ειλικρινά το νόημα της ανοικτής δημόσιας διαβούλευσης με την ανάρτηση των ονομάτων όσων κατέθεσαν Αίτηση υποψηφιότητας για το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Ν. Πιερίας που διήρκησε μέχρι την 18.04.2012,
διότι ενώ αυτή διαρκούσε και συνεπώς δεν είχε καθορισθεί δεν είχε ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο επίσημα , ήδη ορισμένοι εμφανίζονταν ως υποψήφιοι Βουλευτές στα ΜΜΕ προκαλώντας την απορία αλλά και οργή των υπόλοιπων συνυποψήφιων τους διότι φάνηκε να περιφρονούν με έλλειψη σεβασμού την δημοκρατική αυτή διαδικασία ,και έδωσαν την εντύπωση ότι τελικά αυτή η περιβόητη “διαβούλευση“ είχε εικονικό χαραχτήρα από ότι αποδείχθηκε.

Αλήθεια ο Π. Καμμένος αποφάσισε τα ψηφοδέλτια με βάση τα βιογραφικά και την κοινωνική πολιτική δράση του καθενός η με βάση γνωριμίες και παρεμβάσεις; Σίγουρα ότι συνέβη δυσαρέστησε δικαιολογημένα πολλούς και αποτέλεσε κακό ξεκίνημα για το νεοπαγές κόμμα, που κατά γενική ομολογία συγκρότησε αναιμικό, αδύναμο ψηφοδέλτιο στην Πιερία.
Ποιος και με ποιες προϋποθέσεις σχημάτισε αυτήν την Συντονιστική επιτροπή στην Κατερίνη, ποιοι την απαρτίζουν, με ποια κριτήρια επελέγησαν και τι ρόλο έπαιξε για τον καθορισμό των υποψηφιοτήτων, είναι χρήσιμο αυτά να περιέλθουν σε γνώση του Π. Καμμένου, ο οποίος ενδεχομένως αγνοεί αυτά τα περιστατικά.
Η τοπική κοινωνία είναι μικρή, πληροφορείται τα γεγονότα, γνωρίζει την αξιοσύνη, τις αρετές αλλά και τις μεθοδεύσεις του καθενός".

Β Νουλέζας

Υ.Γ ΟMERTANEWS: ΝΟΥΛΕΖΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ. ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ!!! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΥΛΕΝ! 





1 σχόλιο:

  1. δεν αμφισβητω την αξια κανενος η καμμιας υποψηφιας που απαρτιζουν το ψηφοδελτιο των ανεξαρτητων ελληνων στην πιερια, πλην ομως θα συμφωνειτε οτι η δημοσια διαβουλευση εγινε για το θεαθηναι για τα ματια του κοσμου, με απογοητευσε αυτη η πρακτικη που ακολουθηθηκε απο ενα νεοτευκτο κομμα το θεωρησα εμπαιγμο για τους υποψηφιους , με ενοχλει να υποτιμουν την νοημοσυνη μου και η χωριατοπονηρια και η μικροτητα, δεν συμφωνω καθολου με τον ορο λασπη ειναι παντελως αδοκιμος δεν στρεφομαι κατα του καμμενου μαλλον δεν κατανοησατε το κειμενο μου , αυτες οι πρακτικες οι παλαιοκομματικες να εκλειψουν. Εχω 20 ετη παρουσια στα κοινα δεν δεχομαι μαθηματα απο αγνωσους. θα στηριξω τον π καμμενο , πιστευω οτι επιλεγησαν τα ατομα νωριτερα , δεν ειχε νοημα η διαβουλευση κανενα , θα γραφω την γνωμη μου και απορριπτω τον σχολιασμο σας , καμμια γκρινια δεν υπαρχει βλεπετε κοντοθωρα, δεν κατεθεσα καν αιτηση υποψηφιοτητας να γνωριζετε κκ ανωνυμοι.ποιοι εισθε αληθεια εσεις που αυτοανακηρθσσεσθε συνηγοροι η αυτοκλητοι εκπροσωποι του πκαμμενου που γνωριζω καλυτερα απο εσας? ετσι δεν λειτουργουν τα συγχρονα δημοκρατικα κομματα για αυτο φυγαμε απο την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του νεποτισμου , της οικογενειοκρατιας και των τζακιων, καντε μου την χαρη λοιπον οψιμοι φουφουτοι της πολιτικης ,κριμα β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή