Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΟΜΕRTANEWS ΖΗΤΑΕΙ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!



ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ME TIΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!


Το OmertaNews ζητάει χίλια συγγνώμη για το τραγικό λάθος του συντάκτη να ανεβάσει την είδηση που κυκλοφόρησε στην Κύπρο με το θέμα ενός άγνωστου ποδοσφαιριστή με μία τραβεστί και να βάλει την φωτογραφία του Νεκτάριου Αλεξάνδρου.
Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός και το τραγικό λάθος του μαθητευόμενου φαίνεται και από το ότι δεν αναφέρει όνομα στο κείμενο, αλλά έβαλε ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ τη φωτογραφία του διεθνή άσσου.
Ο μαθητευόμενος συντάκτης που είναι μάλιστα και από την ΚΥΠΡΟ, ζητάει ταπεινά συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο και θαυμάζει μάλιστα, και δηλώνει ότι  σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να τον θίξει.
Έγραψε μια είδηση και έβαλε άλλη φωτογραφία δηλαδή του ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, που δεν είχε σχέση με το γεγονός αυτό!!! Γι αυτό και μόλις αντιληφθήκαμε το ΛΑΘΟΣ, η είδηση κατέβηκε αμέσως και διεγράφη εντελώς.
Η φωτογραφία του ποδοσφαιριστή  πήγαινε σε άλλο θέμα, αθλητικό στην κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ. Το ΟmertaNews μάλιστα τιμάει και σέβεται την Κύπρο αφού έχουμε και ειδική κατηγορία στο μπλογκ μας.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ  ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ!

Υ.Γ Εννοείται ότι οι συνάδελφοι από το showtime-cy δεν μας έδωσαν καμία τέτοια πληροφορία. Άλλωστε το θέμα με τον ποδοσφαιριστή και τη  τραβεστί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ! 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΟΜΕRTANEWS


19 σχόλια:

  1. Klasate mentes molis kinithike nomika e???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την στιγμή που ο Νεκτάριος δεν έχει καμία σχέση, φυσικά και θα κλάσουν μέντες και οτιδήποτε άλλο είναι δυνατόν να εκλάναν μόλις μάθανε ότι θα εκινήτο νομικά. Αλλά η ουσία του θέματος είναι ότι όλοι αυτοί που πιστέψαν ότι ειναι ο Νεκτάριος, μόνο και μόνο ότι η είδηση αναφέρετο σε παντρεμένο ποδοσφαιριστή έπρεπε αμέσως να τους ηχήσει καμπανάκια... αλλά τα αρνάκια του ΑΚΕΛ δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι τέτοιο απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na sas parei kai ta sovraka.. th omada eine arage autos pou to egrapse ...malakes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KOUTSOMPOLIDES KATINES KAI TIPOTE ALLO!!!ASISTOLA PSEVDI MAKARI NA SAS KLEISEI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω ότι ήταν λάθος του συγκεκριμένου site να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ανάρτηση..Όμως πόσο κωλοτούμπες μπορεί να είστε μερικοί, που ζητάτε μάλιστα να κλείσουν το site, ΑΝΩΝΥΜΑ.....Τόσο "μικροί" είστε; Τόσο δειλοί και "λίγοι";; Που σχολιάζετε ΑΝΩΝΥΜΑ; Κρίμα και είχα πολύ καλύτερη εντύπωση για τους Κύπριους Αδερφούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μικροί και δηλοί είναι οι ανώνυμοι που ανέβασαν την είδηση.
    Νεκτάριε μην τους λυπηθείς.

    Michalis**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανένα πρόβλημα να δημοσιεύσω τα στοιχεία μου.

    Ονοματεπώνυμο Γιάννος Ιωάννου
    facebook: yiannos2712@hotmail.com

    για το σχόλιο 6:37 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. PerifereiaNews.com είσαι εδώ??? δικαιολόγησε και την τσογλανιά που κάνανε να διαγράψουν το άρθρο που αναφέρανε τα αρχικά του ποδοσφαιριστή??? και μετά μας λέτε για κωλοτούμπες. Η τσογλανιά σας δεν έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το συγκεκριμένο κείμενο στο οποίο αναφέρεσαι το πήραμε από αλλη πηγή αυτούσιο όπως είδες. Και έπρεπε και αυτό να διαγραφεί. Γι αυτό και διεγράφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ούτε τσογλάνια είμαστε ούτε έχουμε τίποτα προσωπικό με κανέναν. Ήταν λάθος του μαθητευόμενου συντάκτη μας ο οποίος και το αναγνώρισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρα η δημοσίευση της φωτογραφίας του Νεκτάριο δεν ήτανε μπέρδεμα ειδήσεων από τον "άπειρο" συντάκτη σας.... απλά νομίσατε ότι ήτανε αυτός, αποδεχόμενοι την κατινιά που έγραψε το kypriaka.blog. Μετά κάνατε την μεγάλη ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και προσπαθείτε να τα μπαλλώσετε άμα πήρατε την επιστολή από τον δικηγόρο του Νεκτάριου. Κάτι ήδη άρχισε να γίνεται καφέ χρώμα και να βρωμάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. paidia ta la8oi plirwnunte...!!! kai idika gia disfimia!!! fatus nektarie!!!!!!! kai eseis oi kalamaraes alli douleia ektos apo koutsompolia den kanete... deite ta xalia stin ellada kai aste mas emas stus 16 ouranous, st'asteria!!!!! mixalis loizides... ante geia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα "λάθη" πληρώνονται.. Στέφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το εθνικο σπορτ του ΕΛΛΗΝΑΡΑ ,η μαλακια ,το κουτσομπολιο και η απεργειες. ααα...και οι κολοτουμπες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Xlaroste ligaki, palikarades oloi poy milate gia mentes kai xesmenten!!! Klaste ligo kai eseis na ksefouskosete. Den to kanei kathe enas poy diaxeirizetai sites! Bravo stous diaxiristes poy diorthosan to lathos kai zitisan signomi. Oi ipoloipoi, oi magkes, bgalte mia toumpeka!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανόητε ανώνυμε 2 Δεκεμβρίου 2011 11:09μ.μ., δεν θα μιλούσαμε αν ήταν όντως κατά λάθος που δημοσιεύσαν την φωτογραφία του Νεκτάριου τότε δεν θα λέγαμε τπτ. Αλλά οι ενδείξεις λέγουν ότι η ανάρτηση ήταν εσκεμμένη.... μετά Χριστόν να ζητήσουν συγνώμη το κάνανε γιατί χεστήκανε μπας και γλυτώσουν την μήνυση που θα τους έκανε ο Νεκτάριος. Έτσι συγνώμη είναι μισό χέσιμο. Να μας λείπει. α ρε λαμόγια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε όλη αυτή την ιστορία πολλά είναι αστεία και πολλά πρέπει να απασχολήσουν κάποιον σοβαρά. Θα σταθώ λίγο στο «Ήταν λάθος του μαθητευόμενου συντάκτη μας» το οποίο δεν στέκει ούτε ως δικαιολογία , ούτε ηθικά απέναντι σε αυτόν , αρχισυνταξία που να εγκρίνει την δημοσίευση ενός άρθρου δεν υπάρχει; Άρα δεν είναι λάθος ενός μαθητευόμενου συντάκτη …

    ΑπάντησηΔιαγραφή