Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Απολογούμαι για το τραγικό λάθος με την φωτογραφία του διεθνή άσσου.


Ζητάω ταπεινά συγνώμη στον Νεκτάριο Αλεξάνδρου και ας συγχωρέσει την απειρία μου

Ύστερα από ένα τραγικό μου λάθος έφερα ένα άσσο του Κυπριακού ποδοσφαίρου σε πολύ δύσκολη θέση. Λόγω της απειρίας μου σήκωσα λάθος κείμενο με λάθος φωτογραφία. Μόλις αντιληφθήκαμε το τραγικό λάθος κατεβάσαμε την συγκεκριμένη είδηση αμέσως.
Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να θίξω των Διεθνή άσσο. Όπως είδατε και στο κείμενο δεν αναφέρθηκε πουθενά το όνομα του Νεκτάριου Αλεξάνδρου που σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τον θίξω. Εκ παραδρομής έγινε το λάθος. Εύχομαι ο καταξιωμένος ποδοσφαιριστής να με συγχωρέσει για το τραγικό μου λάθος και να μην κινηθεί νομικά εναντίον μας...
Με εκτίμηση και ειλικρινή μεταμέλεια για το τραγικό μου λάθος 

Πάμπος Χαραλάμπους 

35 σχόλια:

  1. Σιγά να μην ήταν κατα λάθος. Να σας πάρει και τα σώβρακα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. th omada eise re malaka pou eise kai apo thn kypro
    na sou parei kai ta sovraka kai na mi ksana doulepsi
    ekames megalo lathos..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eprepe na sas kinisi agogi na sas kleisei, oxi na sas dosei efkeria yia apologia. dimosiografisko tis kakias oras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εν τω μεταξύ υπάρχει ένα άρθρο πάρακατω με είδηση με τίτλο "ΣΟΚ! Συνελήφθη βουλευτής για ομοφυλικές πράξεις σε δημόσιο χώρο!", και ξεκινάει με το "Λίγες μόνο μέρες μετά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Ν. Α, έχουμε...". Τρανή απόδειξη για το "λάθος" που κάνανε. Αλλά έγραψα σχόλιο και έκανα print screen το κομμάτι για να φαίνεται η ημερομηνία και η ώρα του σχολίου μου.
    Αύριο πάει το print screen στο e-mail του Αλέκου Μαρκίδη, δικηγόρου του Νεκτάριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απειρια και κουρουφεξαλα!!! Απλα εισαι ασχετος!
    Ασχοληθου με κατι αλλο, οπως τι βραδυνο φορεμα εβαλε σε εξοδο η Μενεγακη (ας πουμε).
    Δημοσιογραφε της δεκαρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξηγήστε πως μπορεί να λέτε ότι έκανε λάθος ο "άπειρος" συντάκτης σας την στιγμή που σε άλλο άρθρο άσχετο με αυτό να αναφαίρεστε σε αυτή την υπόθεση και να αναγράφετε τα αρχικά Ν.Α. για τον ποδοσφαιριστή. μπορείτε να το εξηγήσετε ή θα μου διαγράψετε και αυτό το σχόλιο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την είδηση αυτή δεν την έβαλε ο ίδιος συντάκτης. Την πήρε ένας άλλος, απλά copy paste από ενα κυπριακό blog.Τα σχόλια τα έχουμε ανοιχτά απλά διαγράφουμε όσα είναι αρκετά προσβλητικά. Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με κανέναν και δεν είμαστε τσογλάνια. Έγινε ένα λάθος από καθαρά απειρία και εκ παραδρομής για το οποίο ζητήσαμε συγγνώμη και είμαστε στη διάθεση του εν λόγω ποδοσφαιριστή να δημοσιεύσουμε ότι μας δώσει. Δεν έπρεπε να γίνει τέτοιο τραγικό λάθος αλλά έγινε και ζητήσαμε συγγνώμη και σαν omerta και σαν συντάκτης ξεχωριστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και νομίζετε με μια απλή συγνώμη και μια δημόσια δήλωση ότι κάνατε λάθος μπορείτε να διαγράψετε την ρετσινιά και τον εμπαιγμό που δέχτηκε ένας συνάνθρωπος μας?

    Πριν να αναρτηθεί κάτι στην ιστοσελίδα σας δεν ελέγχεται από κανένα??? δεν υπάρχει κάποιος που να δει τι ανεβάζουν ΟΙ ΝΕΟΠΡΟΣΒΛΗΝΘΕΝΤΕΣ ΑΠΕΙΡΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ?? προσλάβετε με και εμένα και θα αναρτήσω τόσα πράγματα που να μην προλαμβαίνετε τις νομικές διώξεις.


    2ον. Εντάξει την πήρατε από ένα άλλο την είδηση. ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ??? ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ COPY PASTE???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ερώτηση ενός αφελούς...
    Λέτε πως κάνατε τη είδηση copy/paste από άλλο Blog. Την πηγή του άρθρου την βάλατε;
    Αν όχι, πέστε μας την πηγή τώρα, αλλιώς είστε και συκοφάντες και ψεύτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την είχανε βάλει την πηγή ως kypriakablog. Φυσικά εκεί έχουνε ήδη αφαιρέσει τα αρχικά Ν.Α. που υπήρχανε (αν όντως ήτανε 100% copy/paste).

    Ευτυχώς είχα προλάβει να κάνω print screen και να φυλάξω το άρθρο που ήτανε αναρτημένο εδώ.

    Γιάννος Ιωάννου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πες μας και την ομαδα σου κυριε καταλαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι φως φανάρι ότι το καταλάθος δεν στέκει. ΄Εχουμε άρθρο το οποίο εγίνηκε copy/paste εδω από άλλη ιστοσελίδα και στο άρθρο αναγράφονται να αρχικά Ν.Α. Μετά έχουμε την υποτιθέμενη "καταλάθος" ανάρτηση της φωτογραφίας του Νεκτάριου που ως εκ θαύματος έχει τα αρχικά Ν.Α. Πολλά θαύματα γίνονται....
    'Αν νομίζουν τα παιδιά εδώ τρώμε σανό να αλλάξουν ιδέα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εν τω μεταξύ η ώρα 7.55 έθεσα 2-3 ερωτήσεις. Θα απαντηθούν???? αλλά όχι με αερολογίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. th omada eise re dimosiografe apo thn kupro malon oxi APOEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ma poion koroideyete re???

    xomonoiatis o kyprios pou to ekane 'katalathos'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. gia sxolia thelete egkrisi alla tin kathe mpourda tin dimosieyete???

    nektarie kleistous to magazi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εβρε βουλευτες , δικηγόρους, συγκενεις αστυνομικούς, Τσιε αρχισε να παρακαλάς. Νομίζω εν έχεις αλλη λύση. Α, πες μας και που μένεις. θέλουμε να σε γνωρίσουμε ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μακάρι να πάει στο δικαστήριο η υπόθεση, μαζί με εκείνη με τον Πιτσιλλίδη, μήπως και φανεί ποιοί πραγματικά ευθύνονται για αυτές τις συκοφαντίες. Δεν πιστεύω ότι ένας Πάμπος Χαραλάμπους, ή ένα showtime, ή ένα shootandgoal, θα είχαν τα @@ να στήσουν όλο αυτό το σκηνικό χωρίς να έχουν άλλα συμφέροντα.. Στεφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. sarris nekarios pitsillidis ti kino exoun???? tin idia omada!!!!!! "to apoerl monaxa kseri ti zwi tou (apo pisw)na glenta!!! oloi peroukkes me to apoerl sintrofoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικά ποιός είναι ο Κύπριος καρδιοκατακτητής ποδοσφαιριστής που πήγε με τραβεστί? Και αυτό ψέμα δηλαδή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Πάμπο Χαραλάμπους, θα μας απαντήσετε στα πιο πάνω εύλογα ερωτήματα???? Θα σχολιάσετε το γεγονός ότι η προπαγάνδα σας δεν περνά εδώ??? Θα πείτε τπτ για το ότι δεν είμαστε όλοι σαν τα πρόβατα και να λέμε πάντα μπε σε ότι λέτε αλλά αναλυουμε και βλέπουμε πίσω από τις λέξεις??
    αναμένουμε.....

    Γιάννος Ιωάννου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος είπε...

    Ανώνυμος είπε...

    Τελικά ποιός είναι ο Κύπριος καρδιοκατακτητής ποδοσφαιριστής που πήγε με τραβεστί? Και αυτό ψέμα δηλαδή?
    1 Δεκεμβρίου 2011 9:45 π.μ.

    όχι δεν είναι ψέμα... ο Κύπριος καρδιοκατακτητής ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα, αν και δεν το διασταύρωσα ακόμα. Αλλά επειδη δεν είμαι δημοσιογράφος δεν έχω ηθική υποχρεωση να το κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Re pambo charalambous sou eirthe etsi apla i empneusi kai mavropinakises ton nektario? Den diastavroneis tis piges sou? Kai esy kommatoskylo mallon tha eisai.Kai eseis kyrie arxisyntakta opoios ki an eiste den vlepete tin kathe malakia pou anevazei o kathe "apeiros" dimosiografos sas? Auto pou vlepoume oloi vasika edw stin Kypro einai to oti oloi oi aristeroi koummounistes exoun zilepsei apo ton thriamvo tis agapimenis mas omadas (APOEL) kai kanoun ta panta etsi wste na meiwthei kapws auti i epityxia.. Ela omws pou den meiwnetai?.. EXEI GRAFTEI STIN ISTORIA reeeeeee.. KSYPNATE... Makari na sas parei ta vrakia o Nektarios kai na sas kleisei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. o podosfairistis tha parei ayta pou einai mathimenos na pairnei.....
    otan ta kanoun na skeftonte kai na min ta vazoun me tous dimosiografous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ελα παμπο πες την αληθεια το προβλημα σου ειναι η πορεια μας στο τσου-λου.ελα παραδεξουτο και εμεις θα σε συνχωρεσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. χαχαχα ο χόχος που μιλά για το ΑΠΟΕΛ πιο πάνω να αναμένει στην οθόνη του γιατί όταν μαθευτεί το όνομα του ποδοσφαιριστή/τερματοφύλακα/θεοσεβούμενου που πιάστηκε με τραβεστί από την γυναίκα του, θα γυρεύει πάλι ερμάρι για να κρυφτεί!! με 50 σεντς θα κάνεις και το Jukebox ανώμαλε χόχε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δημοσιογράφε της πεντάρας, πες την αλήθεια, ποιους εν που καλύπτεις? όταν ένας γιατρός κάμει ένα λάθος του πέρνουν την άδεια. Των βρόμικων δημοσιογράφων που πολλές φορές είναι τόσο μπηγμένοι στα σκατά που ούτε ο Κούρρης δεν τους ξεπλένει, όταν τραυματίζουν ψυχολογικά συνανθρώπους μας με δυσφημίσεις και ψεύδη, γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχη τιμωρία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. xesthkameeeee????apologies twra?????
    panayrkoteeeesssss....prepei na eisai omonoiaths reeeeeeeeee....asxeteeeeee......
    na sas kleiseiiiii.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΡΘΩΠΟΥΣ!!!ΛΑΘΟΣ????????????ΤΑΧΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΚΙΝΗΣΕΙ ΡΕ ΑΓΩΓΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟBLOG ΣΑΣ!!!!!!ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΠΟΕΛ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΡΕ..ΖΗΛΕΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. me pio dikaiwma anastatwneis mia oikogeneia , mia omada , filathlous..
    edwses dikaiwma sto na ginete o ale3androu o perigelos tou kosmou xwris na 3eris tin alitheia..
    itan lathos sou mono kai mono pou to dimosiefses !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ta lathi plironontai etsi na sas anagkasi na poulate ti mana sas tora na ksexreosete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Diavazontas ta sxolia sas, antilamvanomai tin katantia toy antropinoy eidoys. A n t r o p i s k o i.
    Na eiste epieikeis reeeeeeeeeee. Blakes (toulaxiston). Zwa (epieikws)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ta lathoi plirononte!!!!!! na tin fais na mathis!!!!!!!!anthropoi tetiou eidous prepi na afanistoun apo tin anthropini fili!!!
    Ti eisai diladi??? Kame mia autokritiki, sou xriazete. Prin anigis to stoma i ti penna sou na prosexis kai sto mellon na kamnis metanies!!! Metaxi sovarou kai astiou; Na parakalas na men vrethi kanenas pellos j siri se se kanena xantazi kamia mera j ginis j iroas. so, men pezis me ti zoi allon kai na xonnese piso pou tis pennes k ta media, pote den xeris an o allos einai pio dybatos pou esena. So, na tin fais na dis ti orea pou eni!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή