Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ REC ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ!


"Επειδή κάποιοι θέλουν να μας κρατούν στο Νο1 της δημοσιότητας και επειδή τα θερμά λουτρά της Αιδηψού έχουν κάνει πολύ κόσμο θερμοκέφαλο και επειδή προφανώς το όλον θέμα θα λυθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, στις 10.12 έχει κατατεθεί σχετική μήνυση στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών (Γ.Α.Δ.Α) κατά παντός υπευθύνου για την ψευδή και συκοφαντική καταγγελία που έχει σταλεί σε σημαντικό αριθμό blogs και ιστοσελίδων.

Τα στοιχεία του αποστολέα καθώς και η I.P του βρίσκονται στη διάθεση της υπηρεσίας και η υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμισης ερευνάται ήδη από τον αρμόδιο εισαγγελέα.
Αυτή τη στιγμή καταβάλεται προσπάθεια ώστε οι υπεύθυνοι να μην κρύβονται πίσω από την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο."

7 σχόλια:

  1. αφηστε τα παιδια ησυχα...εμεις περασαμε τελεια και εχω και φωτο μαζι τους! αγαπαμε rec <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "για την ψευδή και συκοφαντική καταγγελία", "συκοφαντικής δυσφήμισης", δηλαδη για να καταλαβουμε και εμεις οι ''θερμοκεφαλοι'' που ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ στα οσα εκανε και στα οσα ειπε ο ΑΡΗΣ ΛΟΥΜΑΚΗΣ στην Ολγα Βογιατζη...υποννοειτε οτι ΔΕΝ εγιναν ποτέ???????????υπονοειτε οτι ο ΑΡΗΣ ΛΟΥΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΓΙΑΤΖΗ? ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΡΘΙΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΚΑΡΙΖΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΦΑΝΟ? ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΙΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ?ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΓΑΝΟΥ ΠΑΝΤΑ,ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ?ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΑΘΛΙΑ ΜΑΝΑ? να συνεχισω????θυμαμαι τα παντα...ΕΤΥΧΕ να ειμαι εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι,οκ...και? Αντε και τον βρηκατε τον αποστολεα...θα τον κατηγορησετε για ποιο πραγμα???? μηπως λεει ψεματα? ανακριβειες?ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΞΑΝΑ ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ...ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!!! ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΘΕΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ! Και αντε και τον βρηκατε τον απστολεα,αντε και του κανετε μηνυση και μπλα μπλα μπλα...και? Αλλαζει τιποτα απτα οσα εγιναν την παρασκευη? Σωζει μηπως τον Λουμακη απο την ανανδρη συμπεριφορα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στειλαμε την παραπανω δηλωση στον δημαρχο της περιοχης...Λουμακη,θα σε κυνηγανε και οι δημοτικες αρχες για τα ωραια σου σχόλια!!! ακου εκει ''θερμοκεφαλους''!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. thelei i poutana na kruftei mwri k i xara dn tn afinei!!!ta paidia einai k gamw g auto voulwste to!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή