Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ!!!


ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΕΣΚΑΣΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!"

Πραγματική "βόμβα" έσκασε  στα γραφεία του Πάνου Καμμένου, αφού ένα μεγάλο χαρτί στη Β΄Αθήνας, ο γνωστός Ποινικολόγος ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ, προσχώρησε στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και στον Αντώνη Σαμαρά! Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου, το διακύβευμα είναι η αξιοπρέπεια του Έλληνα πολίτη και η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη. Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Οφείλουμε να αφυπνισθούμε, να προτάξουμε το εθνικό συμφέρον, να συνενώσουμε δυνάμεις, απέναντι σ’ εκείνες της δημαγωγίας και του οπορτουνισμού. Η Ελλάδα δεν αντέχει την ανεύθυνη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζεται σε ‘’χρεωκοπημένη’’ ιδεολογία. 

Προσωπικά, παραμένοντας πιστός στις Αρχές και τις Αξίες μου, ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για συστραύτευση και κοινό αγώνα. Συμμετέχω ενεργά με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθηνών, στην πολιτική μάχη, για μια Ελλάδα που ξέρει να διεκδικεί και να κερδίζει τα συμφέροντά της.

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ
Δικηγόρος-Ποινικολόγος


8 σχόλια:

  1. Στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου, το διακύβευμα είναι η αξιοπρέπεια του Έλληνα πολίτη και η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη.
    Καλό!!!
    Εγώ αν ήμουνα - γιατί είναι και δικηγόρος- θα πήγαινα για την καρέκλα, εσείς φίλοι γιατί θα πηγαίνατε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΩΑΚΕΙΜ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ28 Μαΐου 2012 στις 12:41 π.μ.

    Όταν με ρωτάνε τουρίστες πώς να πάνε κάπου, πάντα τους δίνω λάθος οδηγίες ,να χαθούν, να μη φύγουν ποτέ από Ελλάδα για να σωθεί ο τουρισμός μας.
    ΙΩΑΚΕΙΜ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eτσι ειναι οι Ανδρες τα ξεχνανε ολλα,οταν τους πεταξουν ενα κοκκαλο για το συμεφον τους,για σου ρε Γυλο της πολιτικης,αλλα τη λεω βριζω τον Αυλωνιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ'ΧΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΑΡΑΚΙ ΘΑ ΤΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ... ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΛΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή