Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΠΑΠΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ "ΕΦΑΓΕ" ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!



Πριν ένα χρόνο περίπου μια ολέθρια σχέση κατέληξε στο να στοιχήσει τη ζωή στον 52χρονο ιερέα, Αθανάσιο Αυγερόπουλο, πατέρα τριών παιδιών, από τη Φωκίδα. Ένα έγκλημα που συγκλόνισε όλη τη χώρα.Σε λιγότερο από ενα 24ωρο οι αστυνομικοί εξιχνίασαν τη δολοφονία.Η 43χρονη σύζυγος του ιερέα και ο 41χρονος άντρας Νίκος Παναγόπουλος , με τον οποίο τους τελευταίους μήνες διατηρούσε ερωτική σχέση, σχεδίασαν και εκτέλεσαν το σατανικό σχέδιο προκειμένου να βγάλουν από τη μέση τον 52χρονο ιερέα.

. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος ιερέας με τη 43χρονη σύζυγό του είχαν φτάσει από το χωριό τους στη Φωκίδα στον Πύργο. Όλα όσα έλαβαν χώρα το επόμενο πρωί, είχαν προσχεδιαστεί από το παράνομο ζευγάρι.

Η παπαδιά φέρεται να είχε ενημερώσει τον 41χρονο για τον ερχομό της στην Ηλεία. Είχε προσχεδιαστεί και ο χρόνος και το δρομολόγιο. Έτσι ο δράστης θα μπορούσε να σκοτώσει τον ιερέα και στη συνέχεια να μπορέσει να κρυφτεί σε μέρ γνώριμα για τον ίδιο.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

Έτσι λοιπόν το πρωί της μοιραίας εκείνης Δευτέρας η παπαδιά είχε τηλεφωνήσει σε ανύποπτη στιγμή στον 41χρονο για να τον ενημερώσει για την πορεία τους, ενώ σε δεύτερη επικοινωνία του είπε να περιμένει στο χώρο που έγινε το φονικό. Όλα αυτά έγιναν την ώρα που ο 52χρονος ιερέας και η παπαδιά έφευγαν από την Αρχαία Ολυμπία.

Το αυτοκίνητο, το οδηγούσε η παπαδιά, έτσι με το πρόσχημα της φυσικής ανάγκης ήταν εύκολο να το κατευθύνει στο συγκεκριμένο χώρο που ο 41χρονος περίμενε. Μόλις κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και ενώ απομακρύνθηκε η παπαδιά, ο δράστης, όπως παραδέχθηκε στο δικαστήριο,που ήταν κρυμμένος πίσω από τα πεύκα και από απόσταση τριών μέτρων πυροβόλησε μια φορά τον ιερέα πισώπλατα. Ο ιερέας έπεσε νεκρός ακαριαία. Άλλωστε η βολή με κυνηγετικό όπλο και φυσίγγι «δωδεκάβολο» (ή «εννιάβολο» κατά μια άλλη εκτίμηση) που χρησιμοποιούν σε κυνήγι αγριογούρουνου δεν άφηνε κανένα περιθώριο...



ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΑ Ο ΕΡΑΣΤΗΣ."Η ΠΑΠΑΔΙΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ"

«Δεν πυροβόλησα εγώ τον παπά» λέει τώρα ο εραστής της 43χρονης σατανικής συζύγου του άτυχου ιερέα, Αθανάσιου Αυγερόπουλου. Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος αλλάζει και πάλι την κατάθεσή του και δηλώνει θύμα της παπαδιάς, υποστηρίζοντας πως δεν είχαν σχέση και πως δεν ήταν εκείνος που σκότωσε τον ιερέα, αλλά η 43χρονη σύζυγός του, Θεοδώρα Καρβέλα.

Μιλώντας στην «Espresso» από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εκτίει την ποινή του, ο Νικόλαος Παναγόπουλος λέει: «Δεν πυροβόλησα εγώ τον παπά. Η παπαδιά τον σκότωσε. Τον έφαγε για τα λεφτά».

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος, πριν το φονικό η παπαδιά είχε εκμυστηρευτεί σε γνωστούς της πως ήταν αποφασισμένη να βγάλει από τη μέση τον άντρα της καθώς τη χτυπούσε και επειδή είχε σκοπό να του «φάει» τη σύνταξη και την περιουσία. Ο δράστης καταλήγει: «Δεν ξέρω ποιοι ήταν οι λόγοι που την έσπρωξαν στο έγκλμα. Μου είπε πως αν έπαιρνα πάνω μου όλες τις κατηγορίες, θα μου έδινε 20.000 ευρώ και θα φρόντιζε να με βγάλει γρήγορα από τη φυλακή. Θόλωσα, την πίστεψα, και έκανα λάθος να δηλώσω ένοχος, ενώ ήμουν αθώος. Δε γνώριζα τις συνέπειες του νόμου και έπεσα στην παγίδα».

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά από αυτήν την ανατροπή που έδωσε στο έγκλημα της Ηλείας ο Νίκος Παναγόπουλος, ο δικηγόρος της 43χρονης παπαδιάς, Απόστολος Λύτρα, απάντησε άμεσα στους ισχυρισμούς του.

To makeleio.gr επικοινώνησε με τον κ.Λύτρα,ο οποίος δήλωσε τα εξής:

"O N.Παναγόπουλος αλλάζει για μια ακόμα φορά τους ισχυρισμούς του, υποστηρίζοντας αυτή τη φορά ότι δεν είναι αυτός που πυροβόλησε το θύμα αλλά η πρεσβυτέρα.

Ο Παναγόπουλος αρχικώς, τόσο κατά την σύλληψή του όσο και κατά την κύρια ανάκριση ομολόγησε ότι ο ίδιος πυροβόλησε τον ιερέα. Εν συνεχεία, στα πλαίσια της συμπληρωματικής ανάκρισης άλλαξε υπερασπιστική γραμμή προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι η ανθρωποκτονία τελέστηκε από κάποιο τρίτο άτομο.

Ενώπιον του ΜΟΔ Αιγαίου, απολογούμενος κατέθεσε με κάθε λεπτόμερεια πως αφαίρεσε την ζωή του άτυχου ιερέα, περιέγραψε με απόλυτη ακρίβεια πως πυροβόλησε και σκότωσε τον ιερέα και τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην ανθρωποκτονία, λεπτομέρεις δηλαδή που μόνο ο αυτουργός θα μπορούσε να γνωρίζει και που ταυτίζονται απόλυτα με τα ευρήματα της αστυνομίας.

Οι τωρινοί ισχυρισμοί του, ότι δηλαδή η πρεσβυτέρα είναι αυτή που πυροβόλησε τον ιερέα καταρρίπτονται από την πραγματογνωμοσύη που διατάχθηκε και αποδεικνύεται χωρίς αμφιβολία ότι η πρεσβυτέρα δεν έχει αγγίξει ποτέ το όπλο του εκγλήματος.

Επίσης έωλος είναι και ο ισχυρισμός του ότι η πρεσβυτέρα του υποσχέθηκε οικονομικά ανταλλάγματα καθώς κατά την εκδίκαση της υπόθεσης προέκυψε πως ο άτυχος ιερέας και η σύζυγός του δεν διέθεταν ούτε χρήματα ούτε άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Ο Παναγόπουλος με τις συνεχείς ανατροπές των υπερασπιστικών του ισχυρισμών προσπαθεί να αποδείξει ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και είναι μια ψυχικά διαταραγμένη προσωπικότητα.

Η πραγματικό τητα είναι πως ο ίδιος αποφάσισε και ο ίδιος δολοφόνησε τον άτυχο ιερέα ορμώμενος από την παθολογική του ζήλια όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε στην απολογία του" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Λύτρας.

ΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου