Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΓΟΡΑΖΩ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ"!!! ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕ!!!

Ο Τάσος Μητρόπουλος μιλάει για την επιχειρηματική του προσπάθεια στην αγορά χρυσού, υποστηρίζοντας ότι δεν πουλάει ψεύτικές ελπίδες, ενώ βοηθάει τον κόσμο να αντεπεξέλθει στα χαράτσια.

Μιλώντας για το νέο ξεκίνημα των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού παραδέχεται ότι πηγαίνου πολύ καλά τα καταστήματα αγοράς χρυσού που έχει στην Καλαμάτα, ενώ αναφέρεται και στην κρίση που έχει οδηγήσει τον κόσμο να πουλάει τους βαφτιστικούς του σταυρούς! ««Αγοράζω χρυσό για να πληρώνει ο κοσμάκης τα χαράτσια!», είναι μια από τις ατάκες του.

«Αποφασίσαμε (σ.σ. με τη Νένα Χρονοπούλου) έπειτα από σοβαρή σκέψη ότι αν θέλουμε να γλιτώσουμε από τις συνέπειες των λανθασμένων κινήσεων μας στο παρελθόν, έπρεπε η επόμενη επιχείρηση μας να έχει απήχηση στον κόσμο, γιατί αλλιώς δεν υπήρχε λόγω δημιουργίας της. Η απόφασή μας αυτή ήταν κοινή και αν θέλεις να μιλήσω με απόλυτη ειλικρίνεια, δεν έχω να απολογηθώ σε κανένα για το πως θα ταΐσω την οικογένειά μου. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Προτιμώ να έχω μία επιχείρηση που δεν αρέσει σε πολλούς, παρά να κρύβομαι όταν χτυπάει το τηλέφωνο γιατί δεν έχω να πληρώσω», είπε αρχικά στο «Πρώτο Θέμα» ο Τάσος Μητρόπουλος και πρόσθεσε:

«Δεν φταίει το κατάστημα που αγοράζει τον χρυσό ως μέταλλο. Αυτός είναι ο εύκολος αποδέκτης όλων των ευθυνών αυτή την εποχή. Όπως επίσης δεν φταίει ποτέ η τράπεζα που σε φλόμωνε με πλαστικό χρήμα και διακοποδάνεια και τώρα, αφού δεν έχεις να πληρώσεις, πρέπει να ανέχεσαι και τους εκβιασμούς τους ότι θα σου πάρουν το σπίτι. Οι άνθρωποι ξεπουλάνε τους βαφτιστικούς τους σταυρούς για να πληρώσουν τα χαράτσια. Γι' αυτό ας μας απαντήσουν επιτέλους ποιος φταίει! Πληρώνανε οι άνθρωποι τον χρυσό ως κόσμημα και τώρα τον πουλάνε ως μέταλλο, είναι φυσικό να υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά ας μας πουν ακόμα και γι' αυτό ποιος φταίει».

Συνεχίζοντας ο πρώην γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε ότι δεν πουλάει ψεύτικες ελπίδες: «Η υποψηφιότητά μου στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά μου στοίχισε τη θέση που είχα στον Ολυμπιακό. Και ποτέ δεν πήραν καμία κυβερνητική ούτε και καμία καρέκλα διευθυντή από τη Νέα Δημοκρατία, όπως κάποιοι άλλοι. Δεν πουλάω ούτε ναρκωτικά, ούτε ανθρώπους, ούτε ψεύτικές ελπίδες, κάτι που κάνουν οι περισσότεροι ισχυροί αυτού του τόπου. Ναι μεν υπήρξα υποψήφιος βουλευτής, αλλά δεν υπήρξα ποτέ βουλευτής, ούτε και καρεκλοκένταυρος. Γιατί λοιπόν θα πρέπει να απολογηθώ εγώ που έχω ένα νόμιμο κατάστημα αγοράς μετάλλου και όχι ενεχυροδανειστήριο και να μην απολογηθούν οι κρατικοί φορείς...».

gazetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου