Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ Η ΔΙΜΕΤΡΗ ΟΜΟΡΦΗ ΣΕΡΒΑ...ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΩΝ "ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΩΝ"


Τέσσερις μήνες πρόλαβε να χαρεί την ελευθερία της η 43χρονη πρώην μπασκετμπολίστρια από τη Σερβία, Όλια Τσίρκοβιτς,η οποία κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Ροζ Πάνθηρες» και είχε αποδράσει τον περασμένο Ιούλιο από τον Κορυδαλλό.

Η όμορφη κοπέλα από τη Σερβία συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση στο Ελληνικό. Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ είχαν πληροφορίες πως στην περιοχή κρύβονταν ακόμη τέσσερα άτομα Σερβικής καταγωγής τα οποία φέρονται να είναι μέλη της οργάνωσης «Ροζ Πάνθηρες».Οι αστυνομικές έρευνες δεν περιορίστηκαν στο Ελληνικό, αλλά έγιναν και σε Καβούρι και Ηλιούπολη.

Η 43χρονη πρώην μπασκετμπολίστρια του Παναθηναϊκού και του Παγκρατίου είχε καταφέρει να κάνει τις κατάλληλες «ντρίπλες», να μπερδέψει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τη διοίκηση της φυλακής και κατάφερε να αποδράσει.

Το κόλπο που είχε σκεφτεί και σχεδιάσει μαζί με το συνεργό της, ο οποίος αν και εκτός φυλακής τη βοήθησε να αποδράσει, ήταν να πείσει τη διοίκηση των φυλακών να ζωγραφίσει τους τοίχους. Τελικά αντί οι φυλακές Κορυδαλλού να αποκτήσουν για πρώτη φορά γκράφιτι στους τοίχους, κατάφεραν να κερδίσουν μία άλλη πρωτιά, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά μία γυναίκα κρατούμενη κατάφερε να αποδράσει από το μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι συλλήψεις μελών της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες» είχαν γίνει από την ασφάλεια Αττικής τον περασμένο Μάρτιο. Πρόκειται, εκτός από την 43χρονη, για δυο ακόμη άνδρες ένα 20χρονο και έναν 36χρονο, οι οποίοι ετοίμαζαν μια ακόμη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου