Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

OI "HΛΙΘΙΟΙ" ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΙΟΥ ΚΑΙ Ο "ΜΙΚΡΟΣ" ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ( ΒΙΝΤΕΟ)



Τα «έπαιξε» ο Μανωλιός, κατά κόσμον Εμμανουήλ Καφαλογιάννης, βουλευτής και γραμματέας, του κόμματος της Ν.Δ., πρώην υπουργός.
Απεκάλεσε τους εργαζομένους στις συγκοινωνίες ηλίθιους δημοσίως, ξεσηκώθηκε σάλος και για να δικαιολογήσει την απρέπεια του, είπε – και πάλι δημοσίως ότι δεν αποκάλεσε ηλιθίους τους εργαζομένους, αλλά τους δημοσιογράφους.
Δυστυχώς για τον κ. Κεφαλογιάννη υπάρχουν βίντεο ντοκουμέντα που τον διαψεύδουν και δέχτηκε και νέα σφοδρή επίθεση από τους εργαζομένους στις συγκοινωνίες και τους δημοσιογράφους. Μάλιστα ο δημοσιογράφος Σπ. Καρατζαφέρης τον αποκάλεσε από τηλεοράσεως «μακάκα».
Υπενθυμίζεται ότι ο σημερινός γραμματέας της Ν.Δ. στην περίοδο συγκυβέρνησης Παπαδήμου καταψήφισε με πονηρό τρόπο τα μέτρα λιτότητας και διαγράφει από τον κ. Σαμαρά. Αλλά πως τα καταψήφισε ο πονηρούλης; Όχι ευθέως, παλικαρίσια όπως αρμόζει σε Κρητικό.
Έμεινε εκτός αιθούσης και όταν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία μπήκε στην αίθουσα και δήθεν έκπληκτος είπε σε συναδέλφους του:
- Πότε κι όλας ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία... δεν πρόλαβα.
Και κάποιοι του είπαν:
- Δεν τα αφήνεις αυτά τα κόλπα ρε Μανωλιό;
Μετά την διαγραφή του από τον κ. Σαμαρά έκανε δήλωση μετανοίας και επέστρεψε στο κόμμα, ως φτωχός συγγενής.
Στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη γραμματέα της Ν.Δ. ο κ. Σαμαράς μπροστά στην υποψηφιότητα του κ. Νικήτα Κακλαμάνη, έχρισε υποψήφιο τον κ. Μ. Κεφαλογιάννη, ο οποίος τελικά με την βοήθεια του κομματικού μηχανισμού εξελέγη και από αντιμνημονιακός έγινε σούπερ μνημονιακός.
Αυτός ο πολιτικός άντρας αποκάλεσε ηλιθίους τους εργαζόμενους, αυτό το πολιτικό αν ανάστημα είπε ψέματα. Αυτή η πολιτική κολοτούμπα χαρακτήρισε ηλίθιους τους δημοσιογράφους.
Κάτι τέτοιους λεβέντες στην ηρωική Κρήτη τους αποκαλούν "γρόθους"

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου