Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ:" ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ"

"Για όλα φταίει η διεφθαρμένη εξουσία. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Η εξουσία δημιουργεί την διαφθορά.Ήξεραν εξ αρχής ότι δεν θα δοθούν ονόματα στην δημοσιότητα από τις ελβετικές αρχές και γι αυτό έκαναν δηλώσεις ότι θα κάνουμε τα πάντα για να ανοίξουν οι λογαριασμοί.
Θα μπορούσαμε να το κάνουμε και εμείς, όπως οι Αμερικάνοι, αλλά δεν το κάνουμε. Μην ξεχνάμε ότι οι Αμερική πήρε μέσω πληροφοριοδότη την μέθοδο φοροδιαφυγής και εξανάγκασε τις ελβετικές αρχές να τους δώσουν όλα τα ονόματα των Αμερικανών φοροφυγάδων. Εμείς στην πραγματικότητα,  δεν θέλαμε τις αποκαλύψεις των λογαριασμών των πολιτικών,  γιατί τα περισσότερα χρήματα που "έφυγαν" στην Ελβετία  προέρχονται από "μίζες" δημοσίων έργων, διαφθοράς και διαπλοκής.
Και από την άλλη βγαίνουν και λένε ότι μειώνουν το μισθό τους 200 ευρώ. Αυτά είναι ψίχουλα! Να μειώσουν τις μίζες κάτω από το τραπέζι" τόνισε μεταξύ άλλων ο γνωστός Ποινικολόγος Παύλος Σαράκης στον Άκη Παυλόπουλο στο "Αποκαλυπτικό δελτίο" του Extra 3, αναφορικά με το θέμα του ανοίγματος των τραπεζικών λογαριασμών των Ελλήνων πολιτικών στην Ελβετία, κατόπιν αιτήματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

spirospero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου