Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΚΗ


Η μονή Βατοπεδίου εμπλέκετε στις μίζες του Άκη Τσοχατζόπουλου, με βάση πληροφορίες που προέρχονται από δικαστικές πηγές.

Η μονή και ο Εφραίμ είχαν οικονομικό αλισβερίσι με offshore εταιρίες του τέως Υπ. Άμυνας ύψους 15 εκ. ευρώ. Η μονή αγόραζε ακίνητα τα οποία είχαν αγοραστεί από τις εταιρίες του Άκη με χρήματα προερχόμενα «από νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική ενέργεια» και μάλιστα υπερτιμημένα.
Τα ακίνητα που αγόρασε η μονή του Έφραίμ από τον Άκη είναι τρία: Το ένα στην λεωφόρο Κηφισίας 7. Το άλλο στην οδό Κόμνα Τρακα και Κεφαλληνίας 45, που διατηρεί ακόμα τα γραφεία του ο κ. Τσοχατζόπουλος. Και το τρίτο στην Θεσσαλονίκη στην οδό Τσιμισκή 41

Το ακίνητο στην Κηφισιά 2 χιλ. τετρ. μέτρων ο κ. Τσοχατζόπουλος το αγόρασε από τον κατασκευαστή κ. Μπάμπη Βωβό και μετά από επτά χρόνια το «πώλησε» στον Εφραίμ ο οποίος φαίνεται ότι πήρε δάνειο από την τράπεζα Marfin του κ. Α. Βγιενόπουλο.

Αυτά και αλλά πολλά αναφέρονται, όπως μας διαβεβαίωσε η δικαστική πηγή σε πολυσέλιδο δικαστικό έγγραφο που βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή κ. Μαλλή.

Η ίδια πηγή υποστήριξε ότι στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου εμπλέκονται δεκάδες άλλα άτομα τα οποία διερευνώνται από τον ανακριτή και αναμένεται σύντομα να ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου