Σάββατο 26 Μαΐου 2012

" ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ...ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ!!!"

Το διαφορετικό διακύβευμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου αλλάζει και την προεκλογική τακτική της ΝΔ, η οποία πλέον δεν θα πραγματοποιήσει ανοιχτές συγκεντρώσεις, αλλά το επόμενο 15νθήμερο ο πρόεδρός της κ. Αντ. Σαμαράς θα προχωρήσει σε περιοδείες, προσπαθώντας να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές της χώρας.
Χθες το βράδυ συνεδρίασε η ΝΟΔΕ, για πρώτη φορά μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Την ερχόμενη Τετάρτη στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί νομαρχιακή συνέλευση της ΝΔ στο ξενοδοχείο «Volos Palace», όπου θα κληθούν να πάρουν μέρος, τόσο ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Π. Μαρκάκης, όσο και τα τοπικά στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, που ως γνωστόν ανέστειλε τη λειτουργία της και αποφάσισε να συμπαραταχθεί με τη ΝΔ.

Στην χθεσινή συνεδρίαση συζητήθηκαν – μεταξύ άλλων – και θέματα που αφορούν τη λίστα των υποψηφίων βουλευτών, για την οποία αφέθηκε να εννοηθεί από υποψηφίους, ότι θα υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις, εφόσον αλλάξει η σειρά.

Η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του κόμματος, στο οποίο ίσως υπάρξουν αλλαγές, θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα από την Συγγρού. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΑ Βόλου ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Δημ. Κολυνδρίνης ανέφερε ότι οι δικές του πληροφορίες λένε πως η λίστα υποψηφίων θα είναι ανάλογα με την σειρά της σταυροδοσίας από τις εκλογές της 6ης Μαίου. Πρόσθεσε πως την Κυριακή θα δημοσιευτούν νέες δημοσκοπήσεις που φέρνουν πρώτη την ΝΔ. Εξέφρασε την αισιοδοξία ότι τελικά ο κόσμος θα επιλέξει την ΝΔ και στόχος είναι να ενημερωθεί ο κόσμος.

Στο μεταξύ, «αντίο» στην κεντρική πολιτική σκηνή, μετά από 31 χρόνια που την , είπε χθες και επίσημα δημοσίως, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος Σούρλας. «Η διαπλοκή μας οδήγησε στην εξαθλίωση…» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Η τρίτη θέση στο ψηφοδέλτιο που κατείχε ο κ. Σούρλας, μένει κενή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου