Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ

Την κυρία Έλλη Στάη, δεν την γνωρίζουμε προσωπικά. Μία, δυο φορές έτυχε να μιλήσουμε στο παρελθόν μαζί της για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Νομίζουμε μάλιστα ότι και για τις ανάγκες του ρεπορταζ, δεν έχει πια να προσφέρει τίποτα στην σύγχρονη ελληνική πολιτική ζωή. Απολίθωμα. Πια.

Έστησε προχθές έναν καφενέ στην ΝΕΤ και με καλεσμένους κάποιους τύπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και σε μια αποστροφή της συζήτησης προσπάθησε να "θάψει" την εφημερίδα "Δημοκρατία" για την αποκάλυψη με τον Λαλιώτη και τον ΣΥΡΙΖΑ. Σιγόντο στην απόπειρα υποτίμησης της αντιμνημονιακής εφημερίδας που έβαλε τα γυαλιά στο εκδοτικό κατεστημένο της χώρας(σε μια εποχή που οι εφημερίδες γνωρίζουν πρωτοφανή κρίση)και ανεξαρτήτως της γραμμής που έχει η εφημερίδα(συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς λίγη σημασία έχει), έκανε ο ανεκδιήγητος διαστροφέας της ιστορικής αλήθειας για το 1821, κάποιος Τατσόπουλος. Αυτός που είπε το γνωστό "άντε γ..." σε μέλος του κόμματος του Τζήμερου, πάλι στην ΝΕΤ. Φαίνεται ότι μέσα σε αυτό το δημόσιο κωλοχανείο(όπως το κατάντησαν)έχουν κουρνιάξει πολλοί μαλάκες τελευταία.

Κάποια "φυλλάδα" πετάχτηκε από την θλιβερή ομήγυρη μια άλλη λουσμένη με μακιγιάζ μέχρι το κόκκαλο. Στην ΝΕΤ, που έχουμε πληρώσει με το αίμα της ψυχής μας. Να κάνει πνεύμα η Στάη και ο Τατσόπουλος.

Η "Δημοκρατία" έδωσε χθες την απάντηση της στην κυρία με τις τόπλες του "Βαθύ ΠΑΣΟΚ", τότε που ο Παπούλιας δάνειζε για το κωλόσπιτο και η Ελλάδα πνιγόταν στα χρέη από τα θαλασσοδάνεια του Ανδρέα μετά του ξάδερφου Λιάνη και της αεροσυνοδού Δήμητρας.

(Το επίμαχο απόσπασμα μετά το 1.10 εδώ

http://www.ert.gr/webtv/index.php/component/k2/item/4726-Politikh-syzhthsh-29-05-2012.html)


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
"Ευτυχώς δεν έχουμε (κανείς εδώ στη συντροφιά της «δημοκρατίας» μας) τίποτα κοινό με την Ελλη Στάη (που έφθασε στο έσχατο σημείο προχθές να συγκρίνει απαξιωτικά αυτήν την ελεύθερη έπαλξη με τη... «Le Monde»!). Ούτε κατά... σύμπτωση! Αλλες ζωές, άλλες απόψεις, άλλα ενδιαφέροντα, άλλες παραστάσεις, εντελώς διαφορετικές -δόξα τω Θεώ- προτεραιότητες!

Ευτυχώς δεν πήγαμε ποτέ διακοπές μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη Δήμητρα στο πολυτελές «Elounda Beach», δεν αναγκασθήκαμε να γίνουμε γελωτοποιοί των ισχυρών αυτής της χώρας, δεν πιεστήκαμε να χαϊδέψουμε αυτιά για ένα πολύ καλό μεροκάματο στη δημόσια τηλεόραση και αλλού. Ευτυχώς δεν μοιάζουμε στην Ελλη Στάη! Ούτε την έχουμε συναντήσει ποτέ (πώς θα... γινόταν άλλωστε;) σε κάποιο γυμναστήριο των βορείων προαστίων, σε κάποια θαλαμηγό εφοπλιστή στ' ανοιχτά της Υδρας, σε κάποιον προθάλαμο διάσημου πλαστικού χειρουργού (που ανασυγκροτεί με το νυστέρι του γκρεμισμένες προσωπικότητες), σε κάποιο ξενοδοχείο του Μιλάνου, της Κυανής Ακτής και του Μανχάταν, σε κάποιο ατελιέ του Κολωνακίου! Δεν είμαστε όλοι ίδιοι - το γνωρίζουν και οι πέτρες αυτό.

Εμείς είμαστε το αύριο της πατρίδας, η κομψευόμενη νεανίζουσα τηλεπαρουσιάστρια εκπροσωπεί το θλιβερό χθες και όλα όσα θέλει να λησμονήσει ο κόσμος, ο οποίος τσαλαπατήθηκε από ένα καθεστώς που πιστεύει λανθασμένα ότι όλοι γεννήθηκαν για να το υπηρετούν· όπως η... παιδούλα της ΝΕΤ με τα ακριβά αξεσουάρ!

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου