Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΤΑ ΟΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΑΚΟ!


Απο τα εργαστηριακά ευρήματα και την εξέταση ιατροδικαστή και ανθρωπολόγου των οστών που εντοπίστηκαν σε σακίδιο, στο Σούνιο, από περιηγητή σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος του άντρα στον οποίο ανήκει ο σκελετός.

Περιηγητή που καταγράφει τα αρχαία μεταλλευτικά πηγάδια της Λαυρεωτικής, εντόπισε (29/09) ταξιδιωτικό σάκο, σε σπηλιά στο Σούνιο, με το μακάβριο εύρημα.

Με την ολοκλήρωση της εξέτασης των οστών, απο ιατροδικαστή και ανθρωπολόγο, προέκυψε οτι ανήκουν σε άντρα περίπου 45 ετών, ενώ ο χρόνος θανάτου υπολογίζεται πριν από περίπου πέντε έως δέκα χρόνια.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα, στο κρανίο – στην πίσω πλευρά του κεφαλιού- στο ινιακό οστό, εντοπίσθηκε οπή, συμβατή με βολή από πυροβόλο όπλο. Στο σκελετό δεν έχουν εντοπιστεί κακώσεις συμβατές με ακρωτηριασμό ή τεμαχισμό. Συμπερασματικά οι Αρχές καταλήγουν στην εκδοχή το θύμα να τοποθετήθηκε ακέραιο μέσα στον σάκο και στη συνέχεια τον απέρριψαν στο πηγάδι.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ανασύρει παλαιότερες υποθέσεις και δηλώσεις εξαφάνισης ώστε να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητα του θύματος.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου