Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ" ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ "ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΤΗΝ ΦΩΦΗ! ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!


Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα γίνει το συντομότερο δυνατό είχε ανακοινώσει πριν ένα μήνα περίπου η κυρία Γεννηματά. «Η εσωστρέφεια δε μπορεί να συνεχιστεί», σημείωσε και κατηγόρησε τους διαφωνούντες ότι ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τους προσωπικούς τους ρόλους.

«Κάποιοι κολλημένοι σας θεωρούν διορισμένους, τους αφήνουμε πίσω» τόνισε, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά των κυρίων Ανδρουλάκη και Ξεκαλάκη, οι οποίοι διαφώνησαν με το θεσμικό συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ., χωρίς δηλαδή εκλεγμένους συνέδρους.

Έκανε, μάλιστα, λόγο για καπετανάτα και εστίασε την τοποθέτησή της στα γεγονότα της Κεντρικής Επιτροπής. «Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν», είπε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για ευθεία υπονόμευση!

«Για καθαρές λύσεις χρειάζονται καθαροί άνθρωποι και καθαρές απαντήσεις» κατέληξε κατηγορώντας τους διαφωνούντες ότι επιδιώκουν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. 

Πάμε να δούμε όλο το καυτό παρασκήνιο σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του "OmertaNews" που προέρχονται εκ των έσω.

Εν όψει συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ έχει ετοιμαστεί σχέδιο "Δούρειος Ίππος"! Ο Καμίνης γνωρίζει ότι απέναντι στην Φώφη δεν έχει καμία τύχη για την προεδρία και δεν μπορεί να πάρει "κεφάλι" στις κάλπες.

"Καλοδεχούμενος στη μάχη ο κ. Καμίνης, όπως και κάθε υποψηφιότητα που προσθέτει και δεν αφαιρεί στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε μια νέα κεντροαριστερή παράταξη"
ήταν το πρώτο σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη, όταν διέρρευσε η υποψηφιότητα Καμίνη, με τους συνεργάτες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ να εκφράζουν την βεβαιότητα ότι δεν μπορεί να κερδίσει στις κάλπες την κ. Γεννηματά.

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του "OmertaNews" θα υπάρξει και μια τρίτη υποψηφιότητα εν όψει συνεδρίου. Αυτή που ακούει στο όνομα Νίκος Ανδρουλάκης. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται να εκφράζει μια νέα γενιά στελεχών που αγωνιούν για το κόμμα. Ο κοντός νεαρός με το μούσι είχε εκλεγεί στη δεύτερη θέση στο 80 συνέδριο, πίσω από την Γεννηματά.«Μπορεί να έχουμε 100 Τσίπρες στο ΠαΣοΚ, όπως είπε ο Μίμης Ανδρουλάκης, έχουμε όμως έναν Αλαβάνο;». Έκτοτε απέκτησε το παρατσούκλι ο Πράσινος Τσίπρας όταν έγινε ο νέος γραμματέας του ΠαΣοΚ.

Θυμίζουμε και τη δήλωσή του ευρωβουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μετά την υποψηφιότητα Καμίνη λίγες μέρες πριν: 

"Θετική η υποψηφιότητα Καμίνη. Βοηθάει να ανοίξουν και να συσπειρωθούν ευρύτερες δυνάμεις στο χώρο της κεντροαριστεράς. Ο κ. Καμίνης έχει αποδείξει, από τη θέση του δημάρχου Αθηναίων πως βρίσκεται στις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας".

Το σχέδιο "Δούρειος Ίππος" λοιπόν έχει ως εξής: 

Ο Καμίνης γνωρίζοντας ότι δεν έχει καμία τύχη θα κάνει "deal" με τον Ανδρουλάκη να κατέβει ως τρίτη υποψηφιότητα. Έτσι στον δεύτερο γύρο θα περάσει Φώφη - Ανδρουλάκης. Ποιον λοιπόν θα στηρίξει ο Καμίνης στην τελική αναμέτρηση για την προεδρία; Μα φυσικά τον Ανδρουλάκη! Αυτή θα είναι η μεγάλη ευκαιρία του Καμίνη να γίνει ο γενικός δερβέναγας στο ΠΑΣΟΚ και να κάνει από πίσω αυτός κουμάντο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου