Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΕ ΝΟΜΠΕΛΗ ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ; ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΚΑΦΕ;;;




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑΣ ΑΡΗ ΝΟΜΠΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΕRTANEWS! TA ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! 

"Με αφορμή τις φήμες που κυκλοφορούν στο Χαλάνδρι σχετικά με πρόσφατες ποινικές διώξεις σε υπαλλήλους και αιρετούς, ένα σοβαρότατο και τεράστιο θέμα που λογικά, αν ισχύει, θα ταρακουνήσει ολόκληρη την πόλη μας, άρχισαν να εμφανίζονται τα απόνερα με τη μορφή της... αρλούμπας, της εμπάθειας και του πανικού για τις καμπάνες που ξεκίνησαν να βαράνε στ' αυτιά τους. "Εμείς τα λέγαμε..." ισχυρίζονται. Ας δούμε, λοιπόν, τι ακριβώς έλεγαν:

"Διαπλοκή στον Δήμο Χαλανδρίου: Προτείνεται για πρόεδρος ένας μακροχρόνια άνεργος (σ.σ.: τι παράξενο σήμερα στην Ελλάδα να είσαι άνεργος, αφού, όπως δήλωσε ο κ. Στουρνάρας, βρισκόμαστε στο στάδιο της ανάπτυξης (!!!), οι δηλώσεις πόθεν έσχες του περιέχουν ανακρίβειες και αναντιστοιχίες και παραπέμπουν σε καραμπινάτη φοροδιαφυγή".
"κ. Νόμπελη, τώρα που γίνατε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, μήπως, μα μήπως, λέμε πρέπει να γίνετε λίγο πιο τίμιος και έστω και καθυστερημένα να εμφανίσετε τα εισοδήματα που φοροδιαφεύγετε;;;"
"Οι δηλώσεις πόθεν έσχες του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου αποτελούν στοιχείο έρευνας από την αρχή καταπολέμησης μαύρου χρήματος και ερευνώνται εξονυχιστικά".
Φυσικά, όλα αυτά τα κείμενα αναφέρονται, όπως αντιληφθήκατε, στο δικό μου πρόσωπο. Ο συντάκτης ασφαλώς παραμένει ανώνυμος (για τους πολλούς, γιατί το ύφος και το ήθος των κειμένων αυτών καταδεικνύουν, σε μένα τουλάχιστον, ποιος ή ποιοι είναι).
Αρα, αγαπητέ αναγνώστη, η υποτιθέμενη άσκηση ποινικής δίωξης αποτελεί σαφώς δικαίωση για όλα τα παραπάνω, αφού, επιτέλους, οι ένοχοι θα καθίσουν στο σκαμνί.
Μονάχα μια ασήμαντη και αδιάφορη λεπτομέρεια: ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, ΑΦΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!
Αλλά γιατί να αφήνουμε κάτι τέτοια ανούσια πράγματα να μας χαλάνε μια ωραία ιστορία;
Υ.Γ1.: ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ-ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ.
Υ.Γ.2: ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΟΛΓΟΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
Υ.Γ.3: ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑ, ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!
Υ.Γ.: ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!!
ΑΡΗΣ ΝΟΜΠΕΛΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου