Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

AYTO EINAI TO MHNYMA ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!



Η "ανάγνωση" των αποτελεσμάτων των φοιτητικών εκλογών 

Μήνυμα προς τον πολιτικό κόσμο της χώρας έστειλαν χτες χιλιάδες νέοι που πηγαν και ψήφισαν στις φοιτητικές εκλογές σε όλη την Ελλάδα. Η ΔΑΠ, ΓΙΑ 27η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε την πρώτη θέση, αυξάνοντας τα ποσοστά της, σε μια εποχή που η νεολαία, αποτελεί το "μήλον της έριδος" για όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς.Οι χτεσινές εκλογές είχαν σαφές πολιτικό μήνυμα, πως υπάρχει μία σιωπηρή πλειοψηφία, νέων σε ηλικία ανθρώπων, που δεν είναι "αγανακτισμένοι", δεν περιμένουν βοήθεια από Ανατολή ή Δύση, που δεν τους αρέσει να ακούνε για το χτες και ποιος φταίει, απεχθάνονται την μιζέρια. Αντίθετα είναι νέοι που θέλουν να ζήσουν στην Ελλάδα , θέλουν αλλαγές και τις θέλουν τώρα. Θέλουν να ζουν σε μία ευρωπαική χώρα, με κανόνες και ευκαιρίες. Θέλουν τομές στην ασφάλεια , την εκπαίδευση και επιζητούν την ρήξη με το "όχι σε όλα".

Αξιοσημείωτο είναι πως στον αντίποδα, η νεολαία του Αλέξη Τσίπρα, η φοιτητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ποσοστά κοντά στο 6% και αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει και επιβάλλεται να το αναλύσει όπως του αρμόζει, ο πολιτικός κόσμος, και κυρίως η ΝΔ.

Ίσως ήρθε η ώρα όλα όσα λέει η φιλελεύθερη νεολαία εδώ και δεκαετίες και κυρίως όσες προτάσεις έκανε η νεολαία της ΝΔ τα τελευταία χρόνια της κρίσης να αρχίσουν να γίνονται πράξη.

Το σίγουρο είναι πως στην μεγαλύτερη "δημοσκόπηση" μετά τις περσινές εθνικές εκλογές , σε μία κάλπη χιλιάδων νέων ανθρώπων, ο πρωθυπουργός απέκτησε ένα τεράστιο όπλο στα χέρια του, αφου πλέον ξέρει ότι έχει μαζί του μια ισχυρή πλειοψηφία της πιο παραγωγικής ηλικίας της χώρας, που ξέρει από που έρχεται, σε ποια χώρα ζει και κυρίως ποια χώρα θέλει να φτιάξει από την αρχή....

parapolitka.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου