Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

XAΛΑΝΔΡΙ: ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΨΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ!



ΘΕΜΑ: Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στις 6.1.2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ., ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΝΙΩΤΗ

ΣΧΟΛΙΟ ΟΜΕΡΤΑ: Δήμαρχε κόψε με μαχαίρι τη διαπλοκή στο Χαλάνδρι. Έχε στο νου σου να μην τοποθετήσεις "μακροχρόνια ανέργους" κατά δήλωσή τους, οι οποίοι πέτυχαν το οικονομικό θαύμα με 14.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα να κάνουν αγορές μόνο των αυτοκινήτων 20.000 ευρώ μετρητά!!! ( Ανακριβές ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ δεν διώκεται από την Εισαγγελία Εφετών;;;)

ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ!!! ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΤΙ!



ΕΠΙΣΗΣ: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!

Ακόμη πρόσεξε να μην τοποθετήσεις σε θέσεις κλειδιά αυτούς που κατά συνήθεια και κατ εξακολούθηση αρνούνται να αναρτήσουν το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ! Έχουν τίποτα να κρύψουν μήπως,  όπως οι άλλοι "άνεργοι";;; 

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  καλό θα ήταν να παίρνουν μια μεζούρα και να μετράνε γιατί τα μπαρ δεν μπαίνουν μέσα στην Εκκλησία!!! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ:  ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ!!!

Επίσης  ΠΡΟΣΟΧΗ!  να μην εγκρίνουν στις Επιτροπές, συμφωνίες της "κερδοφόρας" μεθόδου "Άλλα υπογράφουμε και άλλα κάνουμε"!

2. "ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ, ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ" 2 : THE 80.000 EUROS STAR ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ!



Ακόμη να μην τοποθετήσετε Συμβούλους σαν και αυτούς..... ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ: ΤΟ GOLDEN BOY ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ!

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ 
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ!

Υ.Γ:  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου