Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ!!!


ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ...

Σερφάροντας σήμερα το πρωί στο διαδίκτυο το ΟmertaNewsgr έπεσε πάνω σε ένα κείμενο που αναρτήθηκε σήμερα από τον Άρη Νόμπελη ( μας το στείλανε για να πούμε την αλήθεια - επειδή λίγο δύσκολα να πέφταμε από μόνοι μας),  μέσα από το "Προφίλ της Πόλης". Έχουμε κάποια σημεία να θίξουμε εμείς επειδή με τα δρώμενα στο Χαλάνδρι έχουμε ασχοληθεί ουκ ολίγες φορές και τα ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!

Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημεία:


ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙ-ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

"Επειδή μπορεί να θεωρηθώ υπερβολικός, διαβάστε το σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση για το Καστελλόριζο και σχηματήστε εμπεριστατωμένη άποψη για το ποιόν των ανθρώπων που φιλοδοξούν να... μπουζουριάσουν το δημοτικό συμβούλιο!" 

ΣΧΟΛΙΟ 1: Σε ποιο σχόλιο αναφέρεστε κύριε συνάδελφε (μπλόγκερ); Δεν βλέπουμε κανένα σχόλιο στην προηγούμενή σας ανάρτηση για το Καστελόριζο!!! (Το σχηματίστε γράφεται με ι...ΑΣΧΕΤΟ) 

Αφού λοιπόν δεν υπάρχει κανένα σχόλιο, πώς θέλετε να σχηματίσουμε εμπεριστατωμένη άποψη για το ποιόν των ανθρώπων αυτών που εσείς ισχυρίζεστε ότι θέλουν να μπουζουριάσουν το δημοτικό συμβούλιο;;;


"Βεβαίως, προκύπτουν αυθόρμητα ορισμένα ερωτηματικά: Ο (προφανώς) διαταραγμένος ψυχικά συντάκτης του σχολίου γράφει χωρίς ορθογραφικά λάθη παρά το εμφανές παραλήρημά του, ενώ είναι ολοφάνερο πως πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που έστελνε υβριστικά και χυδαία σχόλια με αγοραίες εκφράσεις σε άσχετα κείμενα που αναρτούνταν παλαιότερα στο blog. Επομένως ο υπογράφων "Παπαρούπας" δεν μοιάζει να τα έχει εντελώς χαμένα, απόδειξη ότι χρησιμοποιεί ως επιχείρημα την ανάρτηση του Αγγελου Νταβία για το "πόθεν έσχες" δημοτικών συμβούλων."

ΣΧΟΛΙΟ 2: Για ποιο παραλήρημα μιλάτε και για ποια υβριστικά σχόλια;;; Μπορείτε να τα αναρτήσετε; Και αν δεχτούμε το γεγονός ότι όντως σας έχουν κάνει υβριστικά σχόλια, γιατί ο συντάκτης είναι ψυχικά διαταραγμένος; Από την άλλη φάσκετε και αντιφάσκετε και λέτε ότι μάλλον δεν τα έχει και εντελώς χαμένα επειδή γράφει με σωστή ορθογραφία και επικαλέστηκε όπως εσείς ισχυρίζεστε την ανάρτηση του Άγγελου Νταβία για το "πόθεν έσχες" των δημοτικών συμβούλων. Λοιπόν αναφορικά με τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των αντιδημάρχων κτλ πρώτο το ΟΜΕRTA είχε θίξει το θέμα και όχι μόνο μία φορά. Και θα επιμείνουμε. ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ! Υποχρεούστε να το αναρτήσετε όλοι!!! Και επί της ευκαιρίας εσείς κ.Νόμπελη γιατί δεν έχετε κάνει ακόμη το καθήκον σας όπως λέει ο νόμος αναφορικά με τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ;;; ( Μιας και είστε μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου που αποφασίζει για την αδειοδότηση των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, δηλαδή των μπαρ κ.Νόμπελη που λειτουργούν στο Χαλάνδρι!!!)

"Για κακή του τύχη, έχει ταυτοποιηθεί από μένα και τους συνεργάτες μου: Πρόκειται για άνθρωπο δικομανή, μια και επικαλείται συνεχώς τη δικαιοσύνη και δικηγόρους, για παλιό Χαλανδραίο που βρέθηκε κάποια στιγμή στο φως της δημοσιότητας, που πιθανότατα υπήρξε θύμα μιας απάτης, ο οποίος μάλλον στο παρελθόν απευθύνθηκε και στον Αγγελο Νταβία για να του κινήσει το ενδιαφέρον όταν η υπόθεση με συγγενικό του πρόσωπο έγινε γνωστή στο πανελλήνιο, αλλά ο συνάδελφος blogger τον απέρριψε μόλις αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για ανισόρροπο. Ο συντάκτης του εμετικού σχολίου προδίδεται και από το γεγονός πως, ενώ ξεκινάει με κάποια έστω υποψία επιχειρημάτων, στη συνέχεια διολισθαίνει σε ύβρεις και απειλές, κάτι που του συμβαίνει και στον προφορικό λόγο (έχω προσωπική πείρα)."

ΣΧΟΛΙΟ 3: Συγγνώμη αλλά ποιοι είστε κύριοι συνάδελφοι για να μπορείτε να ταυτοποιείτε ανώνυμα μέιλ ή σχόλια, όπως εσείς ισχυρίζεστε και να βρίσκεται τα ίχνη τους και σε ποιον ανήκουν; Αυτό απ ότι θυμόμαστε είναι δουλειά της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του κ.Σφακιανάκη! Γιατί δεν απευθύνεστε λοιπόν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αφού υπάρχει τέτοιο σχόλιο; 

Αναφορικά με τον Άγγελο Νταβία, νομίζουμε ότι σας έχει ήδη απαντήσει καταλλήλως με δικό του άρθρο ( δείτε εδώ)

" Οι προηγούμενες απειλές του ότι θα ασκηθούν διώξεις στο μισό δημοτικό συμβούλιο και στους μισούς υπαλλήλους του δήμου έπεσαν, όπως ήταν αναμενόμενο, στο κενό, γι' αυτό και το blog μας δεν ασχολήθηκε περαιτέρω με την υπόθεση, παρά το γεγονός ότι ο καταγγέλων ήταν τουλάχιστον πειστικός" 

ΣΧΟΛΙΟ 4: Δεν ξέρουμε ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάτε ακριβώς αλλά εμείς σας παραθέτουμε αυτά τα έγγραφα. Για ρίξτε τα λίγο μια ματιά: 



Για ΔΕΙΤΕ και την πλαστή σφραγίδα του ΚΕΠ Χαλανδρίου κύριοι συνάδελφοι. Έχει ενημερωθεί γι αυτήν ο δήμος από το 2008 ή κάνουμε λάθος; Τί έχετε κάνει εσείς γι αυτό ως δημοτικός σύμβουλος;;; Το θυμάστε το θέμα ή το έχετε ξεχάσει; 




ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ:

"Παρά το ότι προσβάλλει την αισθητική μας το υβριστικό και παραληρηματικό σχόλιο θα παραμείνει για λίγες μέρες στη θέση του για λόγους που δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε. Εμείς, αμέσως όταν έχουμε νεότερα για την υπόθεση του ψυχοπαθούς που αναφέρουμε (είδες, φίλε μου, ότι άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη...), θα σας ενημερώνουμε με καινούργιες αναρτήσεις.

Υ.Γ.: Υπάρχει μια σοβαρή υποψία πως το εν λόγω άτομο είναι κατευθυνόμενο. Σεβόμενοι απολύτως τη δημοσιογραφική δεοντολογία, θα προβούμε σε αποκαλυπτική δημοσίευση με τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων που θα αποδεικνύουν περίτρανα του λόγου το αληθές.
Αρης Νόμπελης"



ΣΧΟΛΙΟ 5 : Που είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό το υβριστικό και παραληρηματικό σχόλιο που θα παραμείνει στην θέση του για λίγες μέρες;;; 

Συνοψίζοντας λοιπόν θέλουμε να πούμε ότι καλό θα ήταν να απευθυνθείτε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού αν έχετε λάβει σχόλια που σας ΑΠΕΙΛΟΥΝ ή σχόλια που νομίζετε ότι σας θίγουν για να σας βρούνε οι καθ΄ύλην αρμόδιοι και έξπερτ σε αυτόν τον τομέα τα ίχνη του "ΨΥΧΟΠΑΘΟΥΣ" όπως εσείς τον αποκαλείτε ! ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ "ΒΡΩΜΑΕΙ"!!!

Υ.Γ: Α! Και μια απορία: Εσείς που είστε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής μπορείτε ΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ, να μας πληροφορήσετε πόσο πρέπει ΝΟΜΙΜΑ να απέχει ένα μπαρ από έναν ναό; 7 ή 7,5 μέτρα;;; 

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ! 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου