Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

MEIMAΡΑΚΗ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!


Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις μετά την αποκάλυψη για τους 3 πολιτικούς που φέρονται να εμπλέκονται σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος ύψους 10,2 δις, στους 32 πολιτικούς που κατηγορούνται για «περίεργο πλουτισμό» και τα καινούρια ονόματα πολιτικών που αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας για ανάμιξή τους σε φορολογικά και οικονομικά σκάνδαλα.
Μετά τη σημερινή σύσκεψη των Οικονομικών Εισαγγελέων υπό την προεδρεία του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Παντελή, οι κύριοι Πεπόνης και Μουζακίτης έπιασαν δουλειά. Κινητοποιήθηκαν άμεσα και μόλις τους διαβιβάστηκε η λίστα με τους 32 πολιτικούς άρχισαν την εξονυχιστική έρευνα. Το ΣΔΟΕ έλαβε εντολή από τους εισαγγελείς να ενημερώνονται πάραυτα για όποια υπόθεση πρωταγωνιστεί πολιτικός.

Πρώτο θύμα των αποκαλύψεων ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος ναι μεν διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμιξή του αλλά στην ουσία οδηγήθηκε σε παραίτηση από τη θέση του Προέδρου της Βουλής. Τύποις χαρακτηρίζεται αναστολή των καθηκόντων του αλλά ουσιαστικά πρόκειται για παραίτηση.

Το σχετικό ρεπορτάζ έχει ως εξής:

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία καλεί το απόγευμα τους αντιπροέδρους της βουλής προκειμένου να τους ενημερώσει ότι μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση θα αναλάβουν εκείνοι να ασκούν καθήκοντα προέδρου, σε ότι αφορά τη διεύθυνση στη συζήτηση στην Ολομέλεια και στη διάσκεψη των προέδρων.

Επιπλέον, για μία ακόμη φορά δηλώνει πως ουδεμία εμπλοκή δική του υπάρχει στα αναφερόμενα στα δημοσιεύματα και υπογραμμίζει: «Είμαι παρών και θα κάνω ό,τι χρειαστεί προκειμένου να λάμψει η αλήθεια».


Spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου