Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΘΑΝΟΥ-ΠΑΡΘΕΝΗ!

Θύμα της συμμορίας-φόβητρο των νοτίων προαστίων έπεσε ένα από τα διασημότερα ζευγάρια της χώρας. 
Η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης έζησαν στιγμές αγωνίας όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι τους. 
Ολα κυλούσαν ήρεμα για το αστέρι του ελληνικού στίβου και τον ηθοποιό. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 6.00 το πρωί όταν ο Παρθένης και η Θάνου πετάχτηκαν από το κρεβάτι τους. Ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει, και από την οθόνη του συστήματος συναγερμού ο γνωστός ηθοποιός διαπίστωσε πως υπάρχουν ενδείξεις ανθρώπινης παρουσίας στο εσωτερικό της αποθήκης του. Οπως αποδείχτηκε αργότερα, οι εισβολείς ήταν μέλη της συμμορίας που τρομοκρατεί με τη δράση της τα νότια προάστια της Αθήνας. 
Οι επαγγελματίες διαρρήκτες μπούκαραν στην πολυκατοικία της οδού Αρκαδίας στη Γλυφάδα, όπου διαμένουν η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης, με στόχο να λεηλατήσουν τις αποθήκες του κτιρίου. Οι δράστες μόλις μπήκαν στην πολυκατοικία κατέβηκαν αμέσως στο υπόγειο, όπου βρίσκονται οι αποθήκες των ενοίκων και των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας, και άρχισαν να σπάνε τους ομφαλούς των κλειδαριών στις μεταλλικές πόρτες των αποθηκών. Ομως οι κακοποιοί υπολόγιζαν χωρίς τον
ξενοδόχο, καθώς ο Αλέξανδρος Παρθένης είχε φροντίσει να συνδέσει και με την αποθήκη του σπιτιού τον συναγερμό που έχει βάλει στο διαμέρισμά του. Ετσι, όταν οι δράστες παραβίασαν την πόρτα της συγκεκριμένης αποθήκης, χτύπησε ο συναγερμός, με αποτέλεσμα τόσο ο Αλέξανδρος Παρθένης όσο και η σύζυγός του Κατερίνα Θάνου να ξυπνήσουν. Χωρίς καθυστέρηση, ο 38χρονος Αλέξανδρος Παρθένης κάλεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, με αποτέλεσμα οι τρεις Γεωργιανοί να συλληφθούν στα πράσα.

espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου