Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΚΩΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ;;;



"Σας μεταφέρω μερικά από όσα ειπώθηκαν σήμερα στο Θεσσαλία TV ύστερα από την επίθεση που δεχτήκαμε από τον Κο. Μπουκώρο ως Ανεξάρτητοι Έλληνες ο οποίος αποκάλεσε τον Κο. Καμμένο επικίνδυνο, λαϊκιστή και ψέυτη ως προς τα όσα ειπώθηκαν από την μερία της Προεδρίας της Δημοκρατίας για το περίφημο non paper...
" Όσον αφορά το περίφημο non paper ,για εμάς αυτό είναι ένα unknown paper διότι δεν δόθηκε πότε από εμάς αυτό.Ο πρόεδρός μας έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή αυτό το πράγμα. Δεν φαίνεται πουθενά από τα πρακτικά ότι δίνει κάτι ο Κος Καμμένος στον Κο Παπούλια. Δεν αναλύεται πουθενά στις συζητήσεις κάτι για σχέδιο Β, Γ ή Δ από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς. Δεν είναι ότι διαψεύδουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι το μοίρασε ο ίδιος, απλά θεωρούμε ότι ο άνθρωπος μαλλόν δεν ήξερε τι μοιράζει.

Πάντως αυτό που μοίρασε δεν είναι σίγουρα δικό μας. Από την επικοινωνία μας με τον Κο. Μπίτσιο, υπάλληλο του Πρ. Μεγάρου όταν ξέσπασε το θέμα , μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε κάποιο τέτοιο έγγραφό, ενώ μία ώρα αργότερα άλλαζε τη θέση του και επιβεβαίωνε την ύπαρξή του.Κι εδώ είναι ύποπτη η ασυνέπεια του λόγου του. Και τελικά ποιος θεωρεί ότι ο Κος Καμμένος είναι τόσο χαζός ώστε να δώσει ένα τέτοιο έγγραφο και μάλιστα να ζητά και την κοινοποίησή του στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Πρόκειται επίσης για ένα έγγραφο ανυπόγραφο και χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου, ενώ οι ίδιοι κάναμε θέμα ότι δεν δεχόμαστε την επιστολή Παπαδήμου επειδή ήταν ανυπόγραφη.Είναι δυνατόν να δεχόμασταν αν δώσουμε μια ανυπόγραφη επιστολή εμείς ;Όλα αυτά είναι ξεκάθαρη λάσπη και παραμύθια...Οπότε δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι αύριο θα κατηγορηθούμε ότι την Κοκκινοσκουφίτσα τελικά την έφαγε ο Κος Καμμένος."

"Από ότι αντιλαμβάνομαι στην ΝΔ δεν έχουν καταλάβει το μήνυμα των εκλογών.Ο λαός καταδίκασε και θα καταδικάσει την πολιτική της ΝΔ και του Κου Σαμαρά.Ο Κος Σαμαράς είναι ο επικίνδυνος για τη χώρα αφού με την πολιτική του οδηγεί το λαό στη φτώχια και στην εξαθλίωση.Ας μη μιλήσουμε όμως για την επιστολή του Κου Καμμένου, ας μιλήσουμε για την επιστολή υποταγής του Κου Σαμαρά που φέρει και την υπογραφή του και που εσείς θέλετε να ξεχάσουμε.

Κι αν θέλετε όπως είπατε πριν να δώσετε ένα ηχηρό μήνυμα στο λαό σε αυτές τις εκλογές, να θυμήσουμε ότι σας πρόλαβε ο προϊστάμενός σας, ο κος Σόιμπλε, ο οποίος έστειλε το δικό του ηχηρό μήνυμα και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου.Και τέλος επειδή ακούγεται ότι προσπαθείτε να κάνετε επανένωση της Κεντροδεξιάς να μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί και τον Κο Βενιζέλο.Θα σας φανεί πολύτιμος συνεργάτης , όπως άλλωστε έχει κάνει ως τώρα.Εξάλλου η Νέα Δημοκρατία δεν είναι η Νέα Δημοκρατία που ξέραμε. Είναι κάτι άλλο.Πρόκειται πλέον για μια παράταξη τραβεστί, που δεν έχει σαφείς πολιτικές θέσεις!"

Μπουκώρος: Σας παρακαλώ να μην χρησιμοποιείτε τέτοιες εκφράσεις,δεν σας τιμούν.

"Σας ενοχλούν οι άσχημες εκφράσεις και όχι τα άσχημα μέτρα από ότι φαίνεται"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου