Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ "ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Π.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ!

Στόχος ομάδας αγνώστων ήταν χθες το μεσημέρι ο βουλευτής Μαγνησίας της «Χρυσής Αυγής» Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Ο βουλευτής βρισκόταν με φιλική του παρέα, τριών ατόμων, σε ουζερί, στην οδό Κουταρέλια, στην περιοχή των δικαστηρίων του Βόλου. Εξήλθε από το κατάστημα γύρω στις 4.30 το απόγευμα και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό του.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα εξέρχονταν από το ουζερί οι τρεις φίλοι του, οι οποίοι και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ομάδα 30 περίπου ατόμων, που στο μεταξύ είχαν συγκεντρωθεί σε μικρή απόσταση από το κατάστημα. 
Η ομάδα περικύκλωσε τα τρία άτομα και άρχισε να τους πετά γιαούρτια. Από την φασαρία που δημιουργήθηκε, προσέτραξαν θαμώνες του ουζερί, περίοικοι, αλλά και ο βουλευτής, ο οποίος δεν είχε προλάβει να απομακρυνθεί. 
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Πρώτοι προσέτρεξαν αστυνομικοί της ομάδας «Δίας» και στη συνέχεια και άλλοι αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας. Τα άτομα όμως, τα περισσότερα από τα οποία όπως αναφέρθηκε, φορούσαν κουκούλες διασκορπίστηκαν στους γύρω δρόμους και έφυγαν τρέχοντας.

Ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε ότι δεν πρόκειται να υποβάλει μήνυση, επιθυμεί «να κρατήσει χαμηλούς τόνους» και σημείωσε ότι κάποιοι προφανώς τον είδαν στο ουζερί με σκοπό να του επιτεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου