Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ:" Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!"


Όπως όλοι θα παρακολουθήσατε τις τελευταίες μέρες ζούμε αρκετές ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό. Άλλοι εγκαταλείπουν το καράβι για άλλα ταξίδια, άλλοι μένουν εντελώς αμέτοχοι, άλλοι εκνευρισμένοι βγάζουν το άχτι τους στο διαδίκτυο και πάει λέγοντας.
Το θέμα όμως είναι ΕΝΑ: Η Ελλάδα αιμορραγεί και πρέπει όλοι μας να κάνουμε κάτι γι αυτό. "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ" είπε ο αρχηγός και τελικά είχε απόλυτο δικιό! Δεν έχουνε στενέψει απλώς, αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 

Δεν πρέπει να κοιτάμε αυτούς που εγκατέλειψαν. Ο καθένας θα το έκανε για τους δικούς του λόγους. Θα τους κρίνει ο λαός! Δεν πρέπει να αναλωνόμαστε στο να τους χλευάζουμε. Ο δρόμος είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και το μόνο που επείγει, είναι να σώσουμε την χώρα από τους οικονομικούς δυνάστες.
Μείναμε μόνοι μας πλέον να μιλάμε για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Μνημονίου. Ακόμη και το ΣΥΡΙΖΑ το γύρισε στην ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! 
Ο Πάνος Καμμένος τήρησε στο ακέραιο αυτό που είχε πει από την αρχή της ίδρυσης αυτού του κινήματος: "ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ! ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ!" 
Με την στάση του αυτή τίμησε όσους τον ψήφισαν, όλους εκείνους τους Έλληνες που συστρατεύθηκαν μαζί του για να πάρουμε επιτέλους την ΕΛΛΑΔΑ μας πίσω!
Είναι τιμή μου να σταθώ στο πλάι του και σε αυτές τις εκλογές! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και εμείς δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς.
Η επιλογή είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! Το μόνο σοβαρό ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ κίνημα είναι αδιαμφισβήτητα πλέον οι "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!" 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ 

Μπέττυ Γιάννα 
Υπ.Βουλευτής Νομού Μαγνησίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου