Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ MC GENERAL SECURITY ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 4 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ, ΚΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ



Σαν βόμβα έσκασε στον επιχειρηματικό κλάδο των Security η σύλληψη του 48χρονου ιδιοκτήτη της M.C. General Security, Χαράλαμπου...Μαργέλη, για χρέη ύψους 4,2 εκατ. ευρώ!Ο 48χρονος, συνελήφθη το πρωί στην Κηφισιά, οδηγήθηκε το απόγευμα ενώπιον του εισαγγελέα, κι όπως έχει γίνει με όλες τις παρόμοιου τύπου υποθέσεις, αφέθηκε ελεύθερος, αφού του ορίστικε δικάσιμος, μιας και το χρέος αποτελεί πλημμέλημα!!!

Το έτος 1999 o Χαράλαμπος Μαργέλης ίδρυσε την ατομική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας με τον διακριτικό τίτλο MARGELIS SECURITY .

Στα επόμενα χρόνια η εταιρεία σημειώνει ανοδική και επιτυχή πορεία, εξειδικεύοντας τα στελέχη της στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μέτρων ασφαλείας. Έτσι δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για την ίδρυση, παράλληλα, της Ανώνυμης Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας Μαργέλης Α.Ε. το 2003.

Το 2008 ο διακριτικός τίτλος της εταιρείας αποκτά την επωνυμία M.C.GENERAL SECURITY. H έδρα της εταιρείας είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια, Αττικής, με υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Ηράκλειο και Χανιά. Σκοπός της εταιρείας, όπως διαφημίζεται και στο site της, είναι η δημιουργία υποκαταστημάτων στις περισσότερες πρωτεύουσες των νομών της Ελλάδος, δεδομένου ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται πανελλαδικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου