Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ-ΣΟΚ! ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ (ΦΩΤΟ)


Τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ με καραμπίνα την ημέρα των γενεθλίων του - Ήταν παντρεμένος με νεότερή του βουλγαρικής καταγωγής - Κυνηγός είδε να τον εκτελούν εν ψυχρώ και φώναξε: «Φονιά, έφαγες τον άνθρωπο» - Ο γιατρός ήταν πατέρας ενός παιδιού τριών ετών

Νεκρός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου από πυροβολισμούς 62χρονος καρδιολόγος στα Πιλαλήματα Σητείας. Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.


Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν συνολικά 4 πυροβολισμοί από καραμπίνα, καθώς εκτός από το σώμα του άτυχου άνδρα έχει πυροβοληθεί το παρμπρίζ και η πόρτα του αυτοκινήτου. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε να μην παραλάβει το νεκρό καθώς στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ιατροδικαστής.




Κυνηγός είδε να τον εκτελούν εν ψυχρώ
Αυτόπτης μάρτυρας στο σκηνικό του τρόμου και την άγρια εκτέλεση του καρδιολόγου, ήταν ένας κυνηγός. Ο 73χρονος είδε να πυροβολούν τον γιατρό και φώναξε στο δράστη «φονιά, έφαγες τον άνθρωπο». Δεν μπόρεσε να διακρίνει το πρόσωπο του δράστη, αλλά στη θέα του κυνηγού ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Μάλιστα πρόλαβε να τον δει να απομακρύνεται με ένα άσπρο ΙΧ. Μάλιστα έρευνες σε ένα άσπρο ΙΧ που είχε σταματήσει η αστυνομία, πραγματοποιήθηκαν έξω από την Ιεράπετρα.



Σοκ στη Σητεία για το γιατρό

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον γνωστό στην περιοχή καρδιολόγο, Χριστόδουλο Καλαντζάκη με καταγωγή από τη Σητεία, ο οποίος μάλιστα σήμερα είχε γενέθλια. Ο γιατρός που ήταν παντρεμένος με νεαρή Βουλγάρα, λειτουργούσε κάθε Σάββατο ιατρείο στο Μακρύ Γιαλό.

Το γεγονός πάντως ότι ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες γάζωσαν το ΙΧ προβληματίζει τις αρχές που εκτιμούν ότι είχε στηθεί ενέδρα στο γιατρό.

Φωτογραφία από το σημείο της ενέδρας

 www.neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου