Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ



Αύριο Δευτέρα 5 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ η νέα εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου με τίτλο ΣΚΑΙ στις οκτώ. Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά για το πώς βλέπει την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας: «Αισθάνομαι ότι η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη φάση. Αλλάζουν όλα γύρω μας και αυτό είναι που πρέπει κι εμείς να δούμε και να βοηθήσουμε, γιατί αυτές οι αλλαγές πρέπει να γίνουν. Φύγαμε πια από το δίλημμα μνημόνιο ή αντι-μνημόνιο γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι μνημόνιο θα έχουμε. Το ζήτημα είναι εάν και κατά πόσον μπορεί να εφαρμοσθεί».
Εχοντας εργαστεί για περισσότερα από δέκα χρόνια στο κανάλι του Φαλήρου, ο Νίκος Ευαγγελάτος μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση και δη στον συγκεκριμένο σταθμό: «Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε θα είναι να αξιοποιήσουμε τις δικές μας δυνάμεις στον ΣΚΑΪ. Όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΣΚΑΪ και όλου του Ομίλου θα είναι εκεί. Ο τηλεθεατής έχει την απαίτηση από εμάς να του παρουσιάσουμε ένα καλό προϊόν. Μένω περισσότερο στο περιεχόμενο αυτών που θα πούμε… Τώρα πρέπει να βρούμε λύση, να δούμε τί κάνουμε. Πρέπει να αντιληφθούμε κι εμείς οι πολίτες ότι αλλάζουν όλα και πρέπει και το σύνολο του πολιτικού φάσματος να το αντιληφθεί. Τί καινούριο θα πούμε έχει σημασία.Το τί θα δούμε αφορά στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ που έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή δουλειά. Ξέρω πολύ καλά την αποστολή μου».
«Στη ζωή μου δεν φοβάμαι. Σέβομαι και παλεύω. Αυτό που αισθάνομαι πάντα, το αισθάνομαι για την ώρα και για όλα. Θα κριθούν όλα από αυτό που ο κόσμος θα θέλει και θα βρει ή δεν θα βρει σε ότι κάνουμε. Τίποτα παραπάνω. Δεν είναι εποχή για μεγάλα λόγια. Πάμε να δούμε πως μπορούμε να συνεισφέρουμε στο να αλλάξει αυτή η χώρα. Δύο φορές κρινόμαστε γι' αυτά που λέμε, γιατί η χώρα βρίσκεται στο μεταίχμιο. Φτάσαμε στην καταστροφή, στην χρεοκοπία.Πρέπει όλοι να αλλάξουμε», κατέληξε.




Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου