Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΛΗ: ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ!



Ο Βαγγέλης Περρής, σε link με το σημερινό «Made In Star», μίλησε για τη φετινή -ομολογουμένως δύσκολη- τηλεοπτική σεζόν, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις εκπομπές που κόβονται πριν ολοκληρώσουν τον κύκλο τους, δίνοντας την αφορμή στη Νικολέττα Ράλλη... να απαντήσει στις φήμες που την αφορούν (σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι η τελευταία για το «Made In Star» και, αμέσως μετά το Πάσχα, στη μεσημερινή ζώνη του καναλιού θα μετακινηθεί η Ελεονώρα Μελέτη).
«Κόβονται εκπομπές χωρίς να υπάρχει λόγος. Εκπομπές με ανθρώπους που έχουν δυνατότητες… Άμα πιστεύεις σε κάποιον, συνέχισε να τον υποστηρίζεις» ήταν η δήλωση του Βαγγέλη Περρή που έδωσε την αφορμή για την απάντηση της 28χρονης παρουσιάστριας του Star: «Βαγγέλη μου, και για τη δική μας εκπομπή, δεν ξέρεις τι έχουμε διαβάσει όλες αυτές τις μέρες… Από δημοσιογράφους που κανονικά έπρεπε να πάρουν τηλέφωνο είτε εμένα, είτε την αρχισυντάκτρια, είτε το γραφείο Τύπου του σταθμού. Δεν μας έχει πάρει κανείς τηλέφωνο!» σχολίασε αρχικά, προσθέτοντας: «Δεν ξέρουμε ποια είναι πηγή που λέει ότι η εκπομπή μας κόβεται -και μάλιστα υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία- και επίσης υποτίθεται ότι ξεκινά άλλη εκπομπή -πάλι σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Και δεν το ξέρουμε εμείς. Τι να πω δηλαδή;».
Μάλιστα, όταν η σύνδεση με τον Βαγγέλη Περρή έφτασε στο τέλος της, εκείνος αποχαιρέτισε τη Νικολέττα Ράλλη λέγοντάς της: «Να κλείσω με μια ευχή… Να ξαναειδωθούμε, στη δική σου εκπομπή, και να μου πεις πώς πέρασες το Πάσχα», με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Σε ευχαριστώ Βαγγέλη μου. Εδώ θα είμαστε! Με το καλό…»



Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου