Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Χτυπημένος πό βαριά αρρώστια έφυγε από την ζωή ο αδερφός της Τζούλιας Παπαδημητρίου, Γιώργος, ο οποιός τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική.Ο Γιώργος Παπαδημητρίου έδωσε μεγάλη μάχη με τη λευχαιμία, αλλά δυστυχώς το περασμένο Σάββατο έφυγε από τη ζωή.
Ο άτυχος επιχειρηματίας κατέληξε μετά από νοσηλεία περίπου ενός μήνα, αφού δυστυχώς η αρρώστια του σε αυτό το στάδιο δεν ήταν αναστρέψιμη. Ο θάνατος του προκάλεσε μεγάλο πόνο στους κοντινούς του ανθρώπους, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του.
Ο Γιώργος Παπαδημητρίου διατηρούσε πολύ καλή σχέση με την Τζούλια, αλλά και με τα άλλα δύο αδέλφια του, την Μπριγκίτα και τον Ηλία. Ειδικά με την Τζούλια όμως ήταν πολύ κοντά και όταν τον χρειάζοταν ήταν πάντα στο πλευρό της.
Την περίοδο, μάλιστα, που εκείνη βρισκόταν σε μεγάλη ρήξη με τον πρώην σύζυγό της Τόλη Βοσκόπουλο, ο αδελφός της της συμπαραστεκόταν με κάθε τρόπο.
Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 ο Γιώργος Παπαδημητρίου είχε ασχοληθεί με τον Τύπο, εκδίδοντας το περιοδικό «Viva» με θέματα που αφορούσαν το lifestyle της εποχής.
Η κηδεία του έγινε χθες στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, παρουσία στενών συγγενών και φίλων του.

entertv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου