Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΤΑ 13 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ 2012!!!


Δύο μέρες πριν αφήσουμε πίσω μας το 2012, και μπούμε επίσημα πλέον στο 2013, το ΟmertaNewsgr κάνει ανασκόπηση στα γεγονότα που συγκλόνισαν την τοπική κοινωνία του Χαλανδρίου και προκάλεσαν ΣΟΚ  σε πανελλαδικό επίπεδο τα περισσότερα από αυτά! Ρίξτε μια ματιά στην αναδρομή που κάναμε μόνο για εσάς! Με την ευχή να παταχθεί επιτέλους εν γένει η διαφθορά....
 ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ 13 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ 2013! ΚΑΛΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ!

1ο ΘΕΜΑ : ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ"- ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ - ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΟ!



Δεκάδες εφοριακοί, δικηγόροι, αστυνομικοί, λογιστές και... ποινικοί, χρησιμοποιώντας τον «υγιή» ΑΦΜ ενός τετραπληγικού, έστησαν offshore, ξέπλεναν μαύρο χρήμα ενώ επιδίδονταν και σε άλλες ενέργειες, από απάτες έως τοκογλυφία

Κύκλωμα-καρμπόν με την επονομαζόμενη «Μαφία της Θεσσαλονίκης» διερευνά η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Στη νέα μεγάλη υπόθεση, που φέρεται να έχει προεκτάσεις στην Ιταλία, αλλά και πλοκάμια στα Δωδεκάνησα και στην ηπειρωτική Ελλάδα, διερευνάται η εμπλοκή περίπου 30 προσώπων, μεταξύ των οποίων εφοριακοί και τραπεζικοί, πρώην υπάλληλος ΣΔΟΕ, αστυνομικοί, δικηγόροι και συμβολαιογράφοι, λογιστές, επιχειρηματίες και αλλοδαποί, ενώ κατονομάζεται και ένας? ράφτης.

Η Εισαγγελία με τη συνεργασία του τμήματος οικονομικού εγκλήματος της Ασφάλειας διερευνά καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες το κύκλωμα αξιοποίησε τον «υγιή» ΑΦΜ ενός τετραπληγικού, προκειμένου μέσω των τραπεζικών του λογαριασμών, καθώς και επιχειρήσεων αλλά και offshore εταιρειών που έστηναν εν αγνοία του, να ξεπλένουν βρώμικο χρήμα, με προέλευση ακόμη και από την ιταλική μαφία!

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, το κύκλωμα προσπαθούσε να βάλει στο χέρι ακίνητα περιουσιακά στοιχεία του τετραπληγικού και της οικογένειάς του, ενώ σε ένα από τα δεκάδες έγγραφα που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας, φαίνεται ότι, μετά τον θάνατο του 44χρονου τότε άνδρα, στις 3 Ιουνίου 2008, εισέπραξαν ακόμη και τα έξοδα της κηδείας της μητέρας του από το ΙΚΑ, συνολικού ποσού 744 ευρώ!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

2ο ΘΕΜΑ: ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ


Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών απαλλάσσονται οριστικά μέλη του Δήμου Χαλανδρίου από τις κατηγορίες σχετικά με τη δικογραφία που αφορούσε διαφημιστικές πινακίδες. Αναφορά είχαν κάνει στην Εισαγγελία μέλη του Συνδυασμού "Φιλική Πόλη" του κ.Ευστάθιου Ανδρεόπουλου.

Ξεκινά γιγαντιαία επιχείρηση με έρευνες της Αρχής για το «μαύρο χρήμα», της Οικονομικής Αστυνομίας, του ΣΔΟΕ και της ΕΥΠ σε τράπεζες, offshore και υποθηκοφυλακεία


3ο ΘΕΜΑ: ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ- ( ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥ) 


Γιγαντιαία επιχείρηση σε όλη την Ελλάδα ξεκίνησε ο αναπληρωτής οικονομικός εισαγγελέας Σπ. Μουζακίτης, προκειμένου να διερευνηθεί το μέγεθος και το βάθος της διαφθοράς επίορκων εφοριακών και να διαπιστωθεί πόσοι και ποιοι έχουν εφαρμόσει το σύστημα «4-4-2», που είχε καταγγείλει ο παραιτηθείς γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων Δ. Σπινέλλης, σύμφωνα με τον οποίο «από τα πρόστιμα που επιβάλλει το υπ. Οικονομικών στα δημόσια ταμεία πηγαίνει μόνο το 20%, καθώς 40% είναι η έκπτωση και το υπόλοιπο 40% η μίζα του εφοριακού»!

Την παραγγελία για πανελλήνια δικαστική έρευνα σε βάρος διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών, που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, έδωσε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, με αφορμή τις καταγγελίες Σπινέλλη, αλλά και τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις του «Εθνους της Κυριακής» και του «Εθνους», για εφοριακoύς με βίλες, ξενοδοχεία και offshore εταιρείες και άλλους, που φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος ακόμη και της ιταλικής μαφίας, καθώς και με αφορμή την υπόθεση της «Μαφίας της Θεσσαλονίκης», που φέρεται να διατηρούσε «στενές» σχέσεις με 4 στελέχη του ΣΔΟΕ και 10 εφοριακούς.



Oι καταγγελίες περί διαφθοράς υπαλλήλων ΔΟΥ που «λαδώνονται» και οι αποκαλύψεις για τα κυκλώματα και τη δράση τους, οι οποίες σχετίζονται στενά με τη γιγαντιαία φοροδιαφυγή στη χώρα μας, έχει απασχολήσει έντονα και την τρόικα, που πιέζει για την αυστηροποίηση των ποινών για τους επίορκους -μέχρι και την απόλυσή τους- όπως πιέζει και για την αλλαγή του καθεστώτος, που ισχύει για το πόθεν έσχες των εφοριακών.

Σύμφωνα με τις επιταγές των τροϊκανών, οι διευθυντές Εφοριών πρέπει να υποβάλουν δήλωση πόθεν έσχες στην Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα και όχι στον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, όπως ισχύει μέχρι τώρα, προκειμένου να ελέγχονται ποινικά σε βαθμό κακουργήματος, εάν δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την προέλευση των περιουσιακών τους στοιχείων...

Στο στόχαστρο του αναπληρωτή οικονομικού εισαγγελέα Σπ. Μουζακίτη, ο οποίος θα διενεργήσει την έρευνα - έπος, αναμένεται να βρεθούν όχι μόνον νυν, αλλά και πρώην εφοριακοί, οικονομικοί επιθεωρητές και ελεγκτές, οι οποίοι θα ελεγχθούν σε σχέση με τις υποθέσεις, που χειρίστηκαν. Ταυτόχρονα θα γίνει... ακτινογραφία στα περιουσιακά στοιχεία, που έχουν αποκτήσει οι ίδιοι, όπως και μέλη της οικογένειάς τους...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

 4ο ΘΕΜΑ : ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΣΔΟΕ - ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ



Μεγάλο σκάνδαλο, ύψους αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, διερευνά ο ΣΔΟΕ και το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης στον Δήμο Χαλανδρίου, με αφορμή κονδύλια για τον καθαρισμό περιοχής που διέμεναν ρομά. Στελέχη του δήμου φέρεται -σύμφωνα με το πόρισμα- να προχώρησαν σε παράτυπες συμφωνίες με εταιρείες μίσθωσης οχημάτων μέσα από τις οποίες χάθηκε ένα μεγάλο μέρος των τριών εκατομμυρίων ευρώ που προορίζονταν για τη βελτίωση χώρων που διέμεναν αθίγγανοι. Σύμφωνα μάλιστα με το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης σε δεκάδες περιπτώσεις μίσθωσης οχημάτων για έργα στον δήμο, αυτό διαπιστώθηκε εκ των υστέρων. Οι κάτοχοι των οχημάτων δεν γνώριζαν τίποτε για την ανάθεση και για την υπηρεσία που υποτίθεται ότι προσέφεραν. Ηδη ο ΣΔΟΕ έχει αναλάβει την έρευνα σε τραπεζικούς λογαριασμούς στελεχών του δήμου Χαλανδρίου -ανάμεσα σε αυτούς και ένας αντιδήμαρχος- που φέρεται να πρωτοστάτησαν στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Η έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης την οποία αποκαλύπτει «Το Βήμα», συντάχθηκε τον Ιούνιο του 2012 σχετικά με έργο προϋπολογισμού τριών εκατομμυρίων ευρώ -την περίοδο 2006-2008 - για τη μίσθωση αυτοκινήτων, μηχανημάτων, μηχανολογικού εξοπλισμού για τον καθαρισμό και αποκομιδή μπάζων και απορριμμάτων περιοχών διαβίωσης αθίγγανων στον δήμο Χαλανδρίου με την επίκληση του «σοβαρού κινδύνου υγείας» για τους κατοίκους του δήμου. Ενα μέρος του έργου αφορούσε τον καταυλισμό των αθίγγανων στην περιοχή του Νομισματοκοπείου, όπου κατασκευάσθηκε και ο σταθμός του Μετρό.

Ομως σε αυτό το έργο φέρεται να υπήρξαν ύποπτες συμφωνίες στελεχών του δήμου με τους υπεύθυνους εταιρείας που ανέλαβε το έργο... Στο πόρισμα των ελεγκτών σημειώνεται ότι «στη μελέτη του δήμου Χαλανδρίου γίνεται απλή απαρίθμηση των απαιτούμενων μηχανημάτων χωρίς την επιμέτρηση του όγκου των προς αποκομιδή απορριμμάτων σε σχέση με την συνολική επιφάνεια των περιοχών διαβίωσης αθίγγανων μέσα στον δήμο Χαλανδρίου. Ετσι δεν μπορεί να τεκμηριωθεί το υπολογιζόμενο κόστος του έργου».

Επιπλέον εντοπίσθηκε σειρά παρατυπιών στη διαδικασία προφορικής δημοπρασίας και κατακύρωσης του έργου σε τεχνική εταιρεία. Ακόμη προέκυψε ότι για το συγκεκριμένο έργο υποβλήθηκε πίνακας εργασιών για τον οποίο διαπιστώθηκε ότι είναι ανακριβής ως προς την απασχόληση 18 περιπτώσεων οχημάτων. Ακόμη φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν οκτώ οχήματα τα οποία δεν είναι καταχωρισμένα στα σχετικά μηχανογραφικά αρχεία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Ακόμη σημειώνεται ότι ποσοστό 66,6% των κατόχων των συγκεκριμένων οχημάτων, με επιστολές τους στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, δήλωσαν ότι «ουδέποτε το όχημα που είχαν στην κατοχή τους κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα απασχολήθηκε στις συγκεκριμένες εργασίες». Επί πλέον τρεις κάτοχοι βεβαίωσαν ότι τα οχήματα απασχολήθηκαν μόνο κάποιες μέρες κι όχι όλο το προαναφερόμενο διάστημα των 75 ημερών που φέρεται να διήρκεσαν τα έργα. Μάλιστα υπολογίζεται ότι μόνο στον «κύκλο των χαμένων φορτηγών» χάθηκαν 333.750 ευρώ από τα ταμεία του δήμου. 

Τέλος στο πόρισμα των ελεγκτών σημειώνεται ότι «η παραλαβή του έργου έγινε από διμελή επιτροπή που συγκροτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλανδρίου, κατά παράβαση των προβλεπόμενων διατάξεων».


5ο ΘΕΜΑ:  H KAMOΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ



Σκάνδαλο μεγατόνων με κύκλωμα –καρμπόν με την επονομαζόμενη «Μαφία της Θεσσαλονίκης» βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας Αθηνών. Δεκάδες αστυνομικοί, εφοριακοί, τραπεζικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι , ποινικοί , λογιστές , επιχειρηματίες, «μπράβοι» της νύχτας, αλλοδαποί, αλλά και πρώην υπάλληλος ΣΔΟΕ, εμπλέκονται σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος και τοκογλυφίας, που βλέπει σήμερα το «φως» της δημοσιότητας , αποκλειστικά από το spirospero.gr. Μιλάμε για ένα κύκλωμα που δρούσε ανενόχλητο πάνω από 15 χρόνια και παρουσίαζε έναν τετραπληγικό να έχει διακινήσει πάνω από 7 εκ.ευρώ και να έχει πραγματοποιήσει πάνω απ΄πο 70 αγοραπωλησίες.

Από την εν λόγω υπόθεση, που φέρεται να έχει προεκτάσεις από την Ρόδο μέχρι και την Ιταλία, με έδρα το Χαλάνδρι, θα χάσουν τον ύπνο τους αρκετοί.... Μέχρι τώρα έχουν κληθεί και κατέθεσαν με την ιδιότητα του υπόπτου τουλάχιστον 30 άτομα, ενώ τα αδικήματα που διερευνώνται από την Εισαγγελία είναι μεταξύ άλλων σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κακουργηματικές απάτες, πλαστογραφίες, απιστία.

Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ "ΠΑΟΛΟ ΛΟΥΠΙ" 


Στην υπόθεση αυτή φέρονται εμπλεκόμενοι διευθυντικά στελέχη τράπεζας και κάτοικοι της περιοχής, ενώ είναι χαρακτηριστική η περίπτωση ψαρά ακριτικού νησιού, που βρίσκεται κατηγορούμενος στη συγκεκριμένη δικογραφία, καθώς στο όνομά του έφτασε έμβασμα από την Ιταλία 5 εκατ. ευρώ, μέσω της συγκεκριμένης τράπεζας.

Στην ίδια υπόθεση ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος ενεπλάκη και το όνομα του τετραπληγικού, καθώς εμφανιζόταν να έχει πάρει δάνειο από τράπεζα του ακριτικού νησιού ύψους 350.000 ευρώ, ενώ δάνειο 80.000 ευρώ εμφανιζόταν να έχει πάρει σε ηλικία... 84 ετών και η μητέρα του! Σε μηνυτήρια αναφορά του αδελφού του γίνεται λόγος για την ύπαρξη SWIFT (τραπεζική εντολή) ποσού 1,2 εκατ. ευρώ, το οποίο απεστάλη από την Ιταλία σε τραπεζικό λογαριασμό του αναπήρου.
Υπάρχουν πληθώρα ιδιωτικών συμφωνητικών τα οποία χρησιμοποιούσαν για να κάνουν το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Σε πολλά από αυτά υπάρχουν ονόματα ανύπαρκτων προσώπων όπως ενός Ιταλού «Πάολο Λούπι», τη σφραγίδα του οποίου βλέπεται στη φωτογραφία.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ


ΘΕΜΑ 6ο : ΟΛΟΣ Ο "ΚΑΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ" ΣΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ - ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ - ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥ - ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ!



Όπως σας είχαμε αποκαλύψει προχθές μέσα από το spirospero.gr, βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα ένα μεγάλο και βρώμικο κύκλωμα στο οποίο εμπλέκεται όλος ο «καλός ο κόσμος» της ελίτ κοινωνίας.
Δεκάδες εφοριακοί, δικηγόροι, αστυνομικοί, λογιστές και... ποινικοί, χρησιμοποιώντας τον «υγιή» ΑΦΜ ενός τετραπληγικού (φωτό), έστηναν off shore εταιρίες, ξέπλεναν μαύρο χρήμα ενώ επιδίδονταν σε τοκογλυφία και άλλες ενέργειες.
Χρησιμοποιούσαν παρόμοιες πρακτικές με το αντίστοιχο τοκογλυφικό της Θεσσαλονίκης, ενώ φαίνεται ότι το συγκεκριμένο κύκλωμα, είχε «απλώσει» τα πλοκάμια του μέχρι την Ιταλία, εμπλέκοντας ανθρώπους υπεράνω υποψίας. Καινούριες αποκαλύψεις έρχονται σήμερα στη δημοσιότητα αποκλειστικά από το spirospero.gr για την Καμόρα της Ελλάδος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

7ο ΘΕΜΑ: "ΒΟΜΒΑ" ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ


Το ΣΔΟΕ και το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης στον Δήμο Χαλανδρίου ερευνούσε πριν από τον Ιούλιο ένα σκάνδαλο μεγάλων διαστάσεων ύψους αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Αφορμή στάθηκαν τα κονδύλια για τον καθαρισμό περιοχής στην οποία διέμεναν ρομά, ύψους 911,000 ευρώ!
Στελέχη του δήμου τότε φέρονταν -σύμφωνα με το πόρισμα- να προχώρησαν σε παράτυπες συμφωνίες με εταιρείες μίσθωσης οχημάτων μέσα από τις οποίες ένα μεγάλο μέρος των τριών εκατομμυρίων ευρώ που προορίζονταν για τη βελτίωση χώρων που διέμεναν αθίγγανοι, έκανε... φτερά! Σύμφωνα μάλιστα με το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, σε δεκάδες ακόμη περιπτώσεις μίσθωσης οχημάτων για έργα στον δήμο, αυτό διαπιστώθηκε εκ των υστέρων. Οι κάτοχοι των οχημάτων δεν γνώριζαν τίποτε για την ανάθεση και για την υπηρεσία που υποτίθεται ότι προσέφεραν.
Σήμερα ο επίτροπος του Ελεγκτικού συνεδρίου βάζει «βόμβα» στο Δήμο Χαλανδρίου!
Σύμφωνα με τα έγγραφο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά το spirospero.gr, ο Δήμος ανακαλεί το ένταλμα πληρωμής για την αποκομιδή σκουπιδιών στον καταυλισμό των τσιγγάνων δίνοντας έτσι αφορμές να γίνουν σχόλια όπως ότι για παράδειγμα τα 335.000 ευρώ, δεν χρησιμοποιήθηκαν για το έργο, αλλά μάλλον πήγαν στις τσέπες κάποιων από το δήμο...;;; Πού πήγαν λοιπόν τα χρήματα;;;
Ο επιβλέπων μηχανικός βεβαίωνε ανύπαρκτα συνεργεία και εργασίες όπως αναφέρεται και στο επίσημο έγγραφο!
Ευθύνες όμως έχουν και οι αιρετοί που μετείχαν τότε στα δημοτικά συμβούλια και τις δημαρχιακές επιτροπές και ενέκριναν το ποσό ΜΑΜΟΥΘ για την αποκομιδή σκουπιδιών.
Μάλιστα κάποιοι αιρετοί που ψήφισαν στις επιτροπές, χρειάστηκαν 3 χρόνια για να καταγγείλουν αυτά που είχαν ψηφίσει και εγκρίνει. Υπήρξαν μάλιστα και κάποιοι οι οποίοι αμφισβήτησαν ακόμη και τις υπογραφές τους!
Μεγάλη είναι επίσης η ευθύνη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Από το 2007 έως το 2010 υπήρχε ομερτά που δεν έσπαγε με τίποτα.
Ήδη το ΣΔΟΕ εδώ και αρκετούς μήνες όπως σας προαναφέραμε, έχει αναλάβει την έρευνα σε τραπεζικούς λογαριασμούς στελεχών του δήμου Χαλανδρίου -ανάμεσα σε αυτούς και ένας αντιδήμαρχος....
Η υπόθεση έχει περάσει πλέον στα χέρια του ανακριτή και αναμένουμε τις εξελίξεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΟ ΕΔΩ

8ο ΘΕΜΑ: ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ- ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ


Στα... κάγκελα βρίσκονται οι καταστηματάρχες και σύσσωμος ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου μετά την ψήφιση και την εφαρμογή του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης, στην περιοχή, καθώς το ιστορικό κέντρο έχει νεκρώσει.

Οι έμποροι σε ένδειξη διαμαρτυρίας προχώρησαν τη Δευτέρα, σε κατάληψη του Δημαρχείου Χαλανδρίου και διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας την άμεση κατάργηση του μέτρου.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

9ο ΘΕΜΑ: ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (ΙΟΥΛΙΟΣ 2012)




Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στο "100" και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου.


10ο ΘΕΜΑ:  Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ 



Mετά την δημοσιογραφική "πίεση" που ασκήσαμε μέσα από το OmertaNewsgr, οι τοπικοί άρχοντες του Δήμου Χαλανδρίου ξεκινήσανε "δειλά-δειλά", να δημοσιεύουν τα "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" τους στην επίσημη ιστοσελίδα, (www.halandri.gr), έτσι όπως θα έπρεπε ήδη να έχουν κάνει όλοι από την αρχή, σύμφωνα πάντα, με αυτό που ορίζει ο νόμος.
Πάμε λοιπόν να δείτε κάτι, γιατί πλέον ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Όταν εμείς φωνάζαμε για τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ είχαμε τους λόγους μας. Και θα εξακολουθήσουμε μέσα από αυτό εδώ το μπλογκ να θίγουμε το εν λόγω θέμα...γιατί έχει "ψωμί"!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΔΩ 


11ο ΘΕΜΑ:  Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ ΝΟΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΜΕRTANEWSGR


Και εκεί που προσπαθούσαμε να δούμε τι γίνεται με τους βουλευτές και αν θα ψηφίσουν τα μέτρα, μας ενημέρωσαν πως απάντησε στην ανάρτησή μας το "Προφίλ της Πόλης"...Σκεφτήκαμε προς στιγμήν και μετά θυμηθήκαμε.... Πάμε λοιπόν να πιάσουμε το κείμενο κομμάτι κομμάτι και να σας το παρουσιάσουμε και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του... Πάμε να το πιάσουμε από την αρχή, έτσι όπως το OmertaNews σας έχει μάθει...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ!


12ο ΘΕΜΑ: ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε διώροφη οικία, που διαμένει η πρόεδρος Εφετών, Παρασκευή Καλαϊτζή, στην οδό Κουντουριωτών 11 στο Χαλάνδρι. 

'Αγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του γκαράζ, που βρίσκεται στην αυλή του διώροφου, στον πρώτο όροφο του οποίου διαμένει η πρόεδρος Εφετών.

Απο την έκρηξη, η οποία ακούστηκε σε μεγάλη ακτίνα, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο σπίτι, ενώ έσπασαν τζάμια και σε γύρω σπίτια. Πυροτεχνουργοί της αστυνομίας περισυνέλεξαν στοιχεία από τον τόπο της έκρηξης τα οποία θα εξεταστούν στα
εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, για το ποιοι βρίσκονται πίσω από τη βομβιστική επίθεση στρέφονται κυρίως σε υποθέσεις που έχει ασχοληθεί ως δικαστικός η κ. Καλαϊτζή, μεταξύ των οποίων είναι και η υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή
Παναγόπουλου. Την προανάκριση για την επίθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

13o ΘΕΜΑ: Ο ΚΑΤΑΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΩΣ "ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΡΙΑ



Τον Δεκέμβριο του 2009, ο συνεργάτης και κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη βρέθηκε πυροβολημένος μέσα στο αυτοκίνητο του. Ένα ιδιόχειρο σημείωμα εξηγούσε πως ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του.
Ο πρώην υπουργός Άμυνας...δεν πήγε στην κηδεία του παιδικού του φίλου. Η παράξενη απουσία του υπουργού ήταν το λιγότερο. Από το σημείωμα του αυτόχειρα έλειπε μια σελίδα, ενώ στις υπόλοιπες τέσσερις ενέπλεκε τον αδελφό της ιδιαιτέρας του Μεϊμαράκη σε κύκλωμα τοκογλυφίας και εκβιασμών.

Μια φράση της ιδιαιτέρας του υπουργού, «μην βγάλετε την 5η σελίδα γιατί θα κάψουμε τον Μεϊμαράκη», είναι ίσως μια εξήγηση που δεν μπορεί να δώσει η έρευνα της Αστυνομίας. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, κάποιος ανώνυμος τηλεφώνησε στην κόρη του αυτόχειρα για να της πει πως θα πεθάνει αν συνεχίσει την υπόθεση.

Υ.Γ: ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: 
Tι κοινό έχουν η αυτοκτονία του συνεργάτη και κουμπάρου του Ευάγγελου Μειμαράκη, o πολιτικός μηχανικός- τοκογλύφος (σύμφωνα με τον αυτόχειρα) του Δήμου Χαλανδρίου και τα 350.000 ευρώ που εξαφανίστηκαν από την αποκομιδή μπαζών του καταυλισμού των τσιγγάνων στον ίδιο Δήμο;;;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ


Διαβάστε επίσης : ΒΟΜΒΑ! ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ "ΜΑΧΑΙΡΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ!  (Η εφημερίδα Halandri Press κατονομάζει τους βασικούς συντελεστές του σκανδάλου του καταυλισμού των τσιγγάνων)




Διαβάστε επίσης:  ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ: ΤΟ GOLDEN BOY ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ!





ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2013 ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!!

2 σχόλια:

  1. as efxithoume to 13 oli na exoun pari to dromo tous mipos ke doume aspri mera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που υπάρχεις και μας διευκολύνεις.Εμείς παλέυουμε για την πόλη μας.Χρόνια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή