Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!



Ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού αθλητισμού, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας των τελευταίων χρόνων, έβαλε ένα ακόμη τρίποντο: Ο μεγάλος Δημήτρης Διαμαντίδης και η κούκλα σύντροφός του, θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας...

Το θέμα αποκαλύπτει η Real life στο πρωτοσέλιδό της, μαζί με όλη την καυτή επικαιρότητα από τη showbiz...
Κλέλια Ρένεση: "Είμαι σέξι μόνο για τον σύντροφό μου" - Η συμπρωταγωνίστρια του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στη σειρά "Με λένε Βαγγέλη" μιλά για άντρες, σχέσεις και την προοπτική ενός γάμου.
Στέλλα Καλλή: Ξετρέλανε τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ - Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που γοήτευσε τον βαθύπλουτο Σαουδάραβα ανοίγει την καρδιά της στην "R".
Ολγα και Γωγώ Φαρμάκη: Ράγισε το γυαλί στη σχέση τους. Χωριστούς δρόμους ακολουθούν οι όμορφες αδερφές μετά την περιπέτεια με τον τραυματισμό της νεαρής ηθοποιού.
Αθηνά Οικονομάκου: Ευτυχισμένη στην αγκαλιά του Ησαΐα Ματιάμπα.
Αλέξης Γεωργούλης: Ελληνικά γλέντια στο Λος Αντζελες.
Ειρήνη Νικολοπούλου: Βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Π.Καρβούνη.


Με εξόχως αποκαλυπτικά θέματα κυκλοφορεί η Realnews αυτό το τριήμερο στα περίπτερα (μέχρι και τη Δευτέρα):
Συνέντευξη του Γ.Καρατζαφέρη, ο οποίος λέει: "Με πρωθυπουργό τον Σαμαρά την επόμενη ημέρα".
Τον Κ.Σκανδαλίδη να μιλά για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και να υποστηρίζει: "Νέος πρόεδρος έως 15 Φεβρουαρίου. Ο Γιώργος δεν θα είναι υποψήφιος".
Ρεπορτάζ για την υπόθεση Εφραίμ: "Τι γυρεύει ο Εμμανουήλ στο Βατοπέδι;". Ο εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο των υποβρυχίων παρευρέθη στην τελευταία σύναξη των μοναχών πριν οδηγηθεί ο Εφραίμ στον Κορυδαλλό.


Πηγή:markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου