Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

EΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΣΑΛΟ! ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ! (ΦΩΤΟ)


Σε εφιάλτη εξελίσσεται το φλερτ που φέρεται να είχε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Kύπρια γυμνάστρια, Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor».

Είναι η γυναίκα που του έστειλε ένα βίντεο, όταν οι «Μαχητές» είχαν κερδίσει ένα έπαθλο επικοινωνίας. Φορώντας ένα τοπ με ιδιαίτερα ανοιχτό μπούστο, η Μαρί Ρόουζ είχε πει στον Κωνσταντίνο, μέσω του βίντεο: «Δεν έχω πάρα πολύ χρόνο, αλλά θα σου πω τα πιο σημαντικά που είμαι σίγουρη θες να ακούσεις κι εσύ. Έχεις γίνει ένας τρομερός μαχητής, ένας αληθινός survivor, έχεις κάνει τρομερή εξέλιξη στο παιχνίδι κι αυτό φαίνεται μέσα από την ομαδικότητα, μέσα από το χαρακτήρα σου.Θέλω να συνεχίσεις έτσι, δυναμικά. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου γιατί πιστεύω σε εσένα πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι σε πεθύμησα πολύ. Σε σκέφτομαι συνέχεια και να ξέρεις σε περιμένω μέχρι τον τελικό. Συνέχισε έτσι κι όλα τα πάνε καλά».

Η αντίδραση του Βασάλου ήταν αινιγματική. Χαμόγελασε αμήχανα και αρκέστηκε να πει : «Να είσαι καλά Μαρί».

Όσο ο personal trainer βρισκόταν απομονωμένος στον Άγιο Δομίνικο, η Μαρί Ρόουζ διεκδικούσε τον τίτλο της «επίσημης» συντρόφου του Βασάλου, από την πρώην σύντροφό του,
Βασιλική Αγιαννοπούλου.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τη συγκεκριμένη κοπέλα και ενοχλήθηκε πολύ από το βίντεο που του έστειλε στο «Survivor». Μάλιστα, απείλησε ότι την επόμενη φορά που η Μαρί Ρόουζ θα μιλήσει για τον γιο του, θα κινηθεί νομικά.

Η Μαρί Ρόουζ όμως προχώρησε σε μία ασύλληπτη κίνηση. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, πόσταρε τις ιδιωτικές συνομιλίες που φέρεται να είχε με τον Βασάλο, πριν εκείνος αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

«Ορκίζομαι να πω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Και η κατηγορούμενη Μαρί Ρόουζ δεν θα κριθεί ένοχη. Μην μπλέκεις με την αλήθεια. Ο κόσμος τη ζήτησε και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να υπερασπιστώ το ονόμά μου και τα λόγια μου. Καλημέρα και καλή τύχη», έγραψε η Μαρί Ρόουζ δημοσιεύοντας τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει με τον πρώην «Μαχητή».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου