Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο 46ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΓΛΕΝΤΙ" ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 46χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε βαρύτατα τον καλύτερό του φίλο στη διάρκεια γλεντιού στο Μεταξοχώρι της Κρήτης.

Νωρίτερα, είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Cretapost.gr, κατά την απολογία του, ο βασικός κατηγορούμενος εμφανίστηκε συντετριμμένος εμμένοντας στον ισχυρισμό ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πυροβολούσε εσκεμμένα τον άνθρωπο με τον οποίο συνδέονταν με ισχυρή και πολύχρονη φιλία.

Τελικώς, ο 46χρονος αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση, ωστόσο, να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μια φορά τον μήνα και να μην επιχειρήσει να βγει από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Μεταξοχώρι του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, κατά τη διάρκεια γλεντιού. Ο κατηγορούμενος, πάνω στο «κέφι»,
έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα.

Δύο από τις σφαίρες, χτύπησαν τον φίλο του, ο οποίος διασκέδαζε στο ίδιο γλέντι. Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου