Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΑΦΗΝΙΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


AΦΗΝΙΑΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…»
Με πολύ έντονα και επικριτικά σχόλια υποδέχθηκε την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για μη έκδοση των οκτώ αξιωματικών στην Τουρκία, ο τουρκικός Τύπος.

Η απόφαση του Αρείου Πάγου και η μη έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών από την Ελλάδα φιγουράρει σήμερα στις πρώτες σελίδες των τουρκικών εφημερίδων με ιδιαίτερα επικριτικούς τίτλους.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της ότι «Η γειτονική χώρα έγινε ασπίδα για τους 8 προδότες πραξικοπηματίες». Ο τίτλος της εφημερίδας μέσα κάνει λόγο για: Ιστορική προδοσία από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Sabah, κατά τη χθεσινή συνάντηση των Γενικών Γραμματέων των ΥΠΕΞ Τουρκίας και Ελλάδας, ο Τούρκος ΓΓ, προειδοποίησε τον Έλληνα ΓΓ ότι η απόφαση μη έκδοσης θα έβλαπτε τις σχέσεις των δυο χωρών. Να σημειώσουμε ότι η συνάντηση αυτή κράτησε 6,5 ώρες.

Η εφημερίδα Milliyet, στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει «Η Ελλάδα δεν δίνει τους 8 πραξικοπηματίες στρατιωτικούς».

Η HabarTürk στο πρωτοσέλιδό της έχει τίτλο «Η χώρα που προστατεύει τους πραξικοπηματίες» (σε εισαγωγικά, γιατί αναφέρεται στην ανακοίνωση του Τουρκικού ΥΠΕΞ).

Η Akşam στο πρωτοσέλιδό της κάνει λόγο για «Απόφαση – ρεζίλι από τη γείτονα χώρα», ενώ η Vatan χρησιμοποιεί τον τίτλο «Δεν γίνεται γείτονα».

Η Cumhuriyet, στο ίδιο μήκος κύματος με τους υπόλοιπους, αναφέρεται σε κρίση ‘πραξικοπηματιών’ με την Ελλάδα.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου