Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ! ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!


Κάθε φορά που η αριστερή κυβέρνηση κάνει κάτι… δεξιό, κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις ή που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την «κοσμοθεωρία» του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως υπάρχουν αντιδράσεις από το εσωτερικό. Όταν ο Ιερώνυμος «παραίτησε» τον Φίλη βγήκαν οι 53 ή κάποιοι υποστηρικτές της «αριστερής πολιτικής» ή ακόμη και ο ίδιος ο πρώην υπουργός, και άσκησαν κριτική στην κυβέρνηση γιατί υποτάχθηκε στην Εκκλησία.

Τώρα, με την επίσκεψη του Καμμένου παρέα και αγκαλιά με Συριζαίους και Χρυσαυγίτες βουλευτές, στα ακριτικά νησιά, υπήρξε έντονη δυσφορία βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Η Αυγή μάλιστα, έπειτα από το καταγέλαστο αρθράκι με τον Ερντογάν που δεν έβγαλε «κιχ» γιατί φοβήθηκε την Νίνα Κασιμάτη, την Αυλωνίτου, τον Κασιδιάρη και τον Παππά, σήμερα προσπάθησε να μαζέψει την ανοησία της και να πει ότι επρόκειτο για «έξυπνη» κριτική, για πιο… φιλοσοφημένη αντίδραση και έκφραση δυσφορίας που δεν την κατάλαβαν πολλοί.

Έτσι, έδωσε εντολή σε ένα από τα «πιστόλια» του ΣΥΡΙΖΑ να γράψει άρθρο – κόλαφος για τους βουλευτές που πήγαν τονίζοντας μάλιστα ότι αν είναι τέτοιοι καλύτερα να «χωρίσουμε τα τσανάκια μας».

Το άρθρο έρχεται σε συνέχεια ανακοίνωσης των «53» που κι αυτοί τάχθηκαν κατά της επίσκεψης παρέα με Χρυσαυγίτες.

Το αποκορύφωμα: Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κόσμο να βγει στους δρόμους, να απεργήσει, να αντισταθεί στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και στην τρόικα εσωτερικού. Προφανώς και δεν μπέρδεψε ότι αυτός κυβερνά κι ότι πρωθυπουργός που συναγελάζεται με την τρόικα είναι ο Τσίπρας, ο ηγέτης τους.

Όμως, όλα αυτά είναι στημένα και δεν πρέπει να τσιμπάει ο κόσμος. Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να έχει κι ένα άλλο πρόσωπο, πιο αριστερό, που θα δίνει άλλοθι στα «δεξιά» πράγματα που κάνει η κυβέρνηση.

Έξυπνη τακτική δεν λέμε. Έτσι, έχουν και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο. Ήτοι, και τις πολιτικές που είναι άκρως… αντιαριστερές υλοποιούν και την «αριστερή ψυχή» τους διασώζουν. Αφήστε που κάνουν και τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ που ντρέπονται μ’ αυτά που βλέπουν, να σκέπτονται ότι δεν έχει «αλλοτριωθεί» το σύνολο του κόμματος αλλά υπάρχουν και φωνές που ασκούν κριτική.

Αφήστε το συντρόφια. Σας πήραμε χαμπάρι και πλέον γελάνε και οι πέτρες. Πρόκειται για κολπάκι φθηνό το οποίο μπορεί να πούλησε μερικές φορές, αλλά πια είναι εκτός πραγματικότητας. Ο κόσμος, αριστερός και μη, έχει καταλάβει με τι «νούμερα» έχει να κάνει και δεν πιστεύει τίποτε. Ούτε τους 53 που διαμαρτύρονται και ασκούν αντιπολίτευση από αριστερά, ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ που ασκεί κριτική στην κυβέρνησή τους, ούτε βεβαίως τους υπουργούς που κλαίνε όταν έχουν ψηφίσει τα νομοσχέδια της ντροπής.

Πρόκειται για μια γελοία προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να τα έχουν καλά με τον εαυτό τους. Τους τρώει το σαράκι που λέει «που καταντήσαμε, πώς τα έφερε η ζωή» και προσπαθούν να δικαιολογήσουν ότι πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο για λίγα αργύρια και για πολύ εξουσία.

Το κουτόχορτο του αριστερού που πάντα παραμένει αριστερός, ακόμη κι αν τα έφερε… δεξιά η ζωή, δεν έχει πλέον πέραση.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου