Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ...ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ!!! ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!


Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα αναγνώρισε το ρόλο της χώρας του στην εμφάνιση του Daesh, απηχώντας τις απόψεις που εξέφρασε νωρίτερα ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ, αλλά και ο διάδοχός του στο Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ. Τις απόψεις που όλα τα «συστημικά» ΜΜΕ προσπαθούν να καλύψουν με κάθε τρόπο!

Ο… πρεσβευτής της ειρήνης και της Δημοκρατίας, λίγο πριν αποχωρήσει ανοίγει τα μάτια σε ολόκληρο τον κόσμο και παραδέχεται ότι το τρομοκρατικό τέρας που ευθύνεται για την καταστροφή της Μέσης Ανατολής και τον θάνατο χιλιάδων θυμάτων στην Ευρώπη, την Αμερική και ευρύτερα σε όλο τον πλανήτη είναι δημιούργημα των ΗΠΑ.

«Κατά το σχεδιασμό της απάντησής μας [στο Daesh], αρνηθήκαμε να επαναλάβουμε ορισμένα από τα λάθη της εισβολής [στο Ιράκ] το 2003 που βοήθησαν στη δημιουργία την οργάνωση που ονομάστηκε ISIL σε πρώτη φάση», δήλωσε ο Ομπάμα, αργά χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής ομιλίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη βάση Πολεμικής Αεροπορίας MacDill στη Φλόριντα.

Πρόσθεσε ότι, αντί να στραφούν μόνο κατά της τρομοκρατικής ομάδας (γιατί άραγε δεν το έκαναν;), οι Ηνωμένες Πολιτείες επικεντρώθηκαν στην υποστήριξη των τοπικών δυνάμεων στο Ιράκ και τελικά κατασκεύασαν ένα διεθνή συνασπισμό από σχεδόν 70 έθνη, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων από τους γείτονες του Ιράκ.

«Και τότε κάναμε επίθεση εναντίον του ISIL τόσο στο Ιράκ όσο και τη Συρία, όχι με αμερικανικά τάγματα, αλλά με τις τοπικές δυνάμεις που υποστηριζόταν από τον εξοπλισμό μας και τους συμβούλους μας και, το σημαντικότερο, τις Ειδικές Δυνάμεις. Σε αυτή την εκστρατεία, χτυπήσαμε τον ISIL με πάνω από 16.000 αεροπορικές επιδρομές», σχολίασε ο Ομπάμα.

Ωστόσο συνέχισε να υποστηρίζει ότι μία ολομέτωπη επίθεση εναντίον του Ισλαμικού Κράτους θα έχει ολέθριες συνέπειες, με τη δήλωσή του αυτή να απευθύνεται στον Ντόναλντ Τραμπ: ««Αν δράσουμε σαν να είναι ένας πόλεμος μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισλάμ, δεν θα χάσουμε μόνο περισσότερους Αμερικανούς από τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά θα πρέπει επίσης να παραβλέψουμε τις ίδιες μας τις αρχές που ισχυριζόμαστε ότι υπερασπίζόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου