Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ!!! ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ... ΧΟΝΤΟΣ!!!


ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΩΝ... ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ!!! ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΒΟΥΤΣΗ, ΝΙΩΤΗ, ΚΟΥΒΕΛΗ!!!


Στην αντεπίθεση κατά της Μαριντίτας Αλαβάνου πέρασαν τα «Hondos Center», μετά την ανάρτησή της στο σάιτ «sxedio-b.gr», με την οποία δημοσιοποιεί την περιπέτεια που έζησε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Ομόνοιας, όταν βρέθηκε να κατηγορείται ότι... έκλεψε δύο δειγματάκια καλλυντικών!

Αντικρούοντας τους ισχυρισμούς της κόρης του Αλέκου Αλαβάνου, η διοίκηση των «Hondos Center» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της:

«Σχετικά με την ανάρτηση της 02/07/2014 στο διαδίκτυο/sxedio-b.gr από την κα Αλαβάνου Μαριντίτα τις αναδημοσιεύσεις και τα σχόλια αυτής, στη συνέχεια, για το συμβάν στο Hondos Center Ομόνοια ενημερώνουμε ότι τα testers/δοκιμαστικά, που βρέθηκαν μετά την έξοδό της από το κατάστημα στην προσωπική της τσάντα χωρίς άδεια του καταστήματος προορίζονται για δοκιμή τους από τους πελάτες - επισκέπτες αποκλειστικά εντός του καταστήματος και γι' αυτό φέρουν και αντικλεπτικό μηχανισμό, είναι δε της ίδιας ποιότητας με τα αντίστοιχα είδη προς πώληση.

Μόνον τα δείγματα δίνονται δωρεάν στους πελάτες-επισκέπτες και δεν φέρουν αντικλεπτικό μηχανισμό. Το συμβάν αυτό εντοπίστηκε από την τεχνολογία και ακολουθήθηκε ό,τι προβλέπεται από το Νόμο για όλους, χωρίς διάκριση σε κανένα πελάτη. Το κατάστημα, αμιγώς ελληνική επιχείρηση, χειρίστηκε ήπια το συμβάν με την απουσία της εταιρίας από το Δικαστήριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου