Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΘΕΑΜΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ. ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ


Μία κεφαλιά του Ματς Χούμελς στο 13' αποδείχτηκε αρκετή για τη Γερμανία ούτως ώστε να νικήσει 1-0 τη Γαλλία και να προκριθεί για μία ακόμη φορά στα ημιτελικά ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου

Το ευρωπαϊκό ντέρμπι δεν είχε ιδιαίτερο θέαμα με τα «πάντσερ» να σκοράρουν νωρίς και να κρατούν δίχως πρόβλημα το υπέρ τους σκορ, μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του Αργεντινού διαιτητή Νέστορ Πιτάνα. Πλέον οι Γερμανοί θα περιμένουν τον αντίπαλό τους στον ημιτελικό που θα προκύψει από το ζευγάρι της Βραζιλίας με την Κολομβία.

Η εξέλιξη του αγώνα

Από το πρώτο λεπτό φάνηκε ξεκάθαρα ότι η Γερμανία ήθελε να βάλει ένα γρήγορο γκολ για να πάρει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Ωστόσο οι «μπλε» ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, αλλά το πλασέ του Μπενζεμά μέσα από την περιοχή, πέρασε λίγο άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα όμως έμελλε να σημειωθεί το γκολ που θα έκρινε τη συνάντηση. Ο Τόνι Κρόος εκτέλεσε από αριστερά ένα φάουλ και ο Ματς Χούμελς νίκησε στον αέρα τον Ραφαέλ Βαράν κι έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Γιορίς. Ο τελευταίος εκτινάχτηκε, αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει την εξαιρετική κεφαλιά του στόπερ της Ντόρτμουντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου