Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

"ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΔΙΒΑΡΗ!"


Φίλες και Φίλοι,

Σε 16 ήμερες, στις 18 Μαΐου πρέπει να πάρουμε μια πολύ σοβαρή απόφαση, να εκλέξουμε για τα επόμενα πέντε χρόνια τον Δήμαρχο της Γλυφάδας.

Σε αυτές τις εκλογές λοιπόν επέλεξα να είμαι στον συνδυασμό «ΔΗΜΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ» στο πλευρό του Στέλιου Δίβαρη (φωτο) , ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Είναι ένας καθημερινός μαχητής της ανθρώπινης ζωής λόγω του επαγγέλματος του, οπότε θεωρώ πως θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για την Γλυφάδα και τους Γλυφαδιώτες.

Έχει όραμα και σχέδιο για την πόλη και αυτό το αποδεικνύει κάνοντας πολιτική και όχι μεταγραφολογία. Έχει δημιουργήσει ένα ψηφοδέλτιο με νέους και άφθαρτους ανθρώπους, επαγγελματίες της ζωής και όχι της πολιτικής, που έχουν εμπειρία και γνώση για την διοίκηση του δήμου και όχι με γνώμονα μόνο πως θα συλλέξουν ψήφους για την άλλη εκλογική αναμέτρηση. Ένας πολιτικός συνδυασμός χωρίς χρεόγραφα και κομματικές εξαρτίσεις.

Σας καλώ λοιπόν όλους να στηρίξετε τον συνδυασμό του Στέλιου Δίβαρη, και με την ψήφο σας να μου δώσετε την ευκαιρία να προσφέρω όσα πιο πολλά μπορώ για τη Γλυφάδα και τους δημότες της.

Για το καλό της πόλης μας και την αξιοπρέπεια μας…

Με εκτίμηση,

Χρήστος Ιακωβάτος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΒΑΡΗΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου