Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΑΘΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ;;;

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Χαλάνρι η συγκέντρωση αγαθών για τους άπορους από το Δήμο Χαλανδρίου... Πώς πήγε όμως δεν μάθαμε και ρωτάμε τον Δήμαρχο....
Σας επισυνάπτουμε και το σχετικό δελτίο τύπου: 

"Για την ενίσχυση της λειτουργίας των κοινωνικών δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχιας, το Σάββατο 08/06/2013 από τις 10:00 έως τις 17:00 «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας» και συγκεντρώνουμε στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου (μπροστά από την Παιδική Χαρά) συσκευασμένα – τυποποιημένα τρόφιμα (ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ κ.λπ.) και χαρτικά (χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας).

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξει η ζωή των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη!"

Ανοικτή επιστολή του Δημάρχου Χαλανδρίου κ. Γεώργιου Κουράση για την εκδήλωση ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου το Σάββατο 8 Ιουνίου

"Αγαπητοί κύριοι,

Τις προηγούμενες μέρες ξεκίνησε η λειτουργία των κοινωνικών δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας. Πρόκειται για μια συνεργασία του Δήμου Χαλανδρίου, με το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Γεωργίου Κουρτέση, την ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε. και την Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

Για να καταφέρουμε να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας έχουμε ανάγκη από τη στήριξη και την ενεργό συμμετοχή όλων.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 08/06/2013 από τις 10:00 έως τις 17:00 «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας» και συγκεντρώνουμε στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου (μπροστά από την Παιδική Χαρά) συσκευασμένα – τυποποιημένα τρόφιμα (ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ κ.λπ.) και χαρτικά (χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας) .

Επίσης το Κοινωνικό Παντοπωλείο (Στρατηγού Παπάγου 7) από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00 θα δέχεται τις προσφορές σας.

Με τις θερμές μου ευχαριστίες,

Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Σ. Κουράσης"


ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΜΕΡΤΑ:  Τώρα που τελείωσε η συγκέντρωση πιάσαμε καμιά 50ρια κιλά φακες? Κανένα ρολό χαρτί υγείας ? Εύχομαι να πήγατε καλύτερα μπας και γεμίσετε κανένα ραφι, γιατί από ότι βλέπω από δημοσιεύματα τα λεφτά του ΕΣΠΑ για τους άπορους πήγαν σε ΜΚΟ, σε ενοίκια, κλιματιστικά και τα ρέστα για τη δεξίωση μεθαύριο!!!
Στη δεξίωση θα έχετε εκτός από φωτογράφο και καναπεδάκια με σολομό και γαλλική σαμπάνια για να έρθουμε να σας τιμήσουμε?
Καλοφάγοτα!!!

1 σχόλιο:

  1. Μέχρι σήμερα δεν έχουν δώσει ούτε ένα πακέτο μακαρόνια. Μόνο το ενοίκιο του κτιρίου 5.500 ευρώ το μήνα να δίνανε στους πτωχούς δεν θα υπήρχε κανείς χωρίς φαγητό στο Χαλάνδρι.Να μην ξεχνάμε ότι το Παντοπωλέιο για δύο χρόνια θα στοιχίσει 578.000 ευρώ τόσα είναι τα χρήματα που διαχειρίζεται η ΜΚΟ.Ο Δήμος συμπραττει!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή