Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΣΟΚ! ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΚΛΟΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ 11 ΧΡΟΝΟ - ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!


Σοκ προκαλεί η άγρια επίθεση που δέχτηκε ένα παιδάκι στην Χερσόνησο στην Κρήτη από έναν κλόουν του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε με την οικογένειά του. Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα το παιδί, ηλικίας 11 ετών, δέχτηκε 20(!) μαχαιριές σε θώρακα, πλάτη και αριστερό χέρι και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή!
Το θετικό είναι πως οι περισσότερες από τις μαχαιριές δεν είναι βαθιές, γεγονός που έχει βοηθήσει στο να μην υπάρχει για την ώρα αιμορραγία σε κάποιο από τα ζωτικά όργανα του 11χρονου. Συγκλονιστικό στην υπόθεση είναι το γεγονός ότι παρά τα βαρύτατα τραύματά του, το ίδιο το αγοράκι υπέδειξε, όπως αναφέρει το prismanews.gr, το δράστη της επίθεσης...
Το παιδάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, χρειάζεται να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Ωστόσο η αεροδιακομιδή δεν μπορεί να γίνει, αν πρώτα δεν σταθεροποιηθεί η κατάσταση του παιδιού από τους γιατρούς στην Κρήτη, κάτι που προς το παρόν δεν είναι δυνατό. Πάντως στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού στην Αθήνα, που σήμερα εφημερεύει, είναι όλα έτοιμα για να δεχτούν τον 11χρονο.

Οι αστυνομικές αρχές από τα ξημερώματα βρίσκονται επί ποδός για την εξιχνίαση της πρωτοφανούς αυτής επίθεσης, ενώ έχει συλληφθεί ένας 20χρονος Ολλανδός υπάλληλος του ξενοδοχείου, που φέρεται να έχει ομολογήσει πως είναι ο δράστης της επίθεσης στο ανήλικο παιδί.

Πιθανότατα, αιτία του κακού ήταν ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φορητός υπολογιστής. Συγκεκριμένα, ο 11χρονος έχασε το λάπτοπ και το κινητό του και βγήκε να το ψάξει. Κάπου εκεί οι γονείς του έχασαν τα ίχνη του για να βρεθεί τελικά τα ξημερώματα μαχαιρωμένο σε υπαίθριο χώρο της ξενοδοχειακής μονάδας.

Ο νεαρός Ολλανδός ανιματέρ, μετά από πολύωρη ανάκριση, φέρεται να ομολόγησε πως εκείνος μαχαίρωσε τον μικρό και μάλιστα υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχε κρύψει το μαχαίρι, το οποίο νωρίτερα είχε πλύνει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μικρό παιδάκι είναι ρωσικής καταγωγής και βρίσκονταν με την οικογένεια του στην Κρήτη για διακοπές. Οι γονείς του ανήλικου παιδιού είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του όμως κανείς δεν περίμενε την τροπή που θα έπαιρνε η υπόθεση.

Ο 11χρονος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου.

1 σχόλιο: