Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΕ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: "ΔΕΙΞΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!"


"Η Χρυσή Αυγή είναι το φάρμακο για τη διαφθορά και όχι το σύμπτωμα της αρρώστιας. Ήτανε κάποιοι δημοσιογράφοι που δεν τους είχανε πει ότι τους καταγράφουν και άρχιζαν να τους λένε ότι σκοτώνει η Χρυσή Αυγή και άρχισαν να γελάνε οι άνθρωποι και να απαντάνε αστειευόμενοι. Είστε σοβαρή κυρία μου; Τι να μας εκφράζει;
Να κάνουμε σαπούνια τους μετανάστες; Η ερώτησή σας είναι για τα πανηγύρια. Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας. Να το προβάλετε το βίντεο συνέχεια για να γελάει ο κόσμος" τόνισε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην Πόπη Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ, μετά το βίντεο που προβλήθηκε.

Να σημειωθεί ότι καλεσμένος ήταν ο Θάνος Τζημερος, ιδρυτής της Δημιουργίας Ξανά και στην αναφορά που έκανε στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, χαρακτήρισει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου ως σύμπτωμα στην αρρώστια της μη νομιμότητας που επικρατεί.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ  και ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ - ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΕΔΩ


Σας θυμίζουμε:

Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί ντοκιμαντέρ του Channel 4 για τη δράση της Χρυσής Αυγής. Ακόμη και οι ίδιοι οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ που πέρασαν ένα μήνα σε οργάνωση της ΧΑ και κατέγραψαν τις απόψεις και τις δράσεις της, δηλώνουν σοκαρισμένοι.

Μεταξύ άλλων στο βίντεο εμφανίζεται και ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ.Πλωμαρίτης ο οποίος προτείνει να κάνουμε τους μετανάστες σαπούνια και λαμπαντέρ. Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ Κωνσταντίνος Γεωργούσης δήλωσε στο Channel4: «Ήμουν τρομοκρατημένος από το γεγονός ότι αυτοί οι χρυσαυγίτες ήταν περήφανοι να εκφράσουν τις ακραίες ιδέες τους κατά τη διάρκεια της εκστρατείας ανοιχτά στο κοινό. Σοκαρίστηκα από την εχθρότητα τους και από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι μετανάστες στις αθηναϊκές πλατείες.» Δηλώσεις έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είπε ότι οι απόψεις που ακούγονται στο ντοκιμαντέρ, «δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου