Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ!


O ποινικολόγος των Αθηνών Παύλος Σαράκης που ανέδειξε το τραγικό λάθος, στην έτσι κι αλλιώς καταδικαστική απόφαση ,των απογωγέων της Σοφίας Γκόντα, κατάγεται από το Αγρίνιο
και είχε πάρει μέρος και στην πολύκροτη δίκη για την απαγωγή του μεγαλοεφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Μάλιστα στη δίκη που για λόγους ασφαλείας επί 18 μήνες έγινε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, ανέλαβε την υπεράσπιση κατηγορούμενου που είχε χαρακτηριστεί ως ο «εκτελεστής» της συμμορίας του ισοβίτη Παναγιώτη Βλαστού.

 Ο πελάτης του καταδικάστηκε για τον φόνο μεγαλοαπατεώνα που ως παρανυχίδα παραδικαστικού κυκλώματος, έταζε «αποφυλακίσεις» σε βαρυποινίτες. Ο Παύλος Σαράκης, γιος ταξιτζή στην πόλη του Αγρινίου, αρίστευσε στην Νομική Σχολή Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Ρώμη, με έντονη πολιτική δράση στους Έλληνες φοιτητές της Ιταλίας και αποτέλεσε τον σύνδεσμο με τους Χρισταινοδημοκράτες την περίοδο της διακυβέρνησης Μητσοτάκη. Μοναδική … παραφωνία, η απόφασή του να πολιτευτεί στην Αθήνα στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με τους οποίους όμως συγκρούστηκε και στις εκλογές του Ιουνίου επανέκαμψε στη Ν.Δ. Μάλιστα ο ίδιος ο Αντ. Σαμαράς σε … ανταμοιβή αυτής της απόφασης, έδωσε εντολή και τοποθετήθηκε ως υποψήφιος στη λίστα της Β’ Αθηνών, μια θέση πάνω από τον Αντώναρο. Ο Παύλος έχει έναν αδελφό που είναι πλαστικός χειρούργος στην Αθήνα.

epirus gate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου