Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΣΑΜΑΡΑΣ: "ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ!"


Στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου που έγινε εχθές το βράδυ και μετείχαν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο αναπληρωτής υπουργός Μάριος Σαλμάς, η υφυπουργός Φωτεινή Σκοπούλη, η γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας Χριστίνα Παπανικολάου και ο γενικός γραμματέας Υγείας Πελοπίδας Καλλίρης, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε «Δεν αντέχω στη σκέψη ότι μπορεί να πεθαίνει κόσμος επειδή δεν μπορεί να βρει κρεβάτι εντατικής».
«Ο Πρωθυπουργός επέμεινε να αντιμετωπίσουμε κάθε περίπτωση που εντάσσεται στο αντικείμενο των δραστηριοτήτων μας, ούτως ώστε να είμαστε κοντά στον πολίτη, στον πολίτη που έχει ανάγκη τις υπηρεσίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας» δήλωσε ο κ. Λυκουρέντζος.

«Προκειμένου να βρεθούμε κοντά στους ανασφάλιστους πολίτες μας, ήδη θέτουμε σε εφαρμογή το εισιτήριο υγείας για εκείνους οι οποίοι δεν είναι ασφαλισμένοι τώρα. Στα επόμενα δύο χρόνια διακόσιες χιλιάδες συμπολίτες μας θα επωφεληθούν από αυτή την επιλογή μας» προσθεσε.

Ο κ Σαμαράς φέρεται να έθεσε ως προτεραιότητα τη στελέχωση με προσωπικό των μονάδων υγείας των νησιών του Αιγαίου και των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου