Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΟΜΠΑΜΑ


Τα επίσημα χαρτιά διαζυγίου μεταξύ του Μπάρακ και της Μισέλ Ομπάμα ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του ο -ορκισμένος εχθρός τους- Ντόναλντ Τραμπ.

Ένα καταιγισμό από υπαινικτικά tweets έχει εξαπολύσει από την Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας για γιγαντιαίες αποκαλύψεις που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στην προεκλογική εκστρατεία.

Κάτι που ήρθε και επιβεβαίωσε/ ξεμπρόστιασε ο Ντάγκλας Κας (σχολιαστής στο Squawkbox, την ίδια εκπομπή του CNBC στην οποία εμφανίζεται ο Τραμπ) τουιτάροντας « Έμαθα ότι ο Ντόναλντ ετοιμάζεται να βγάλει στην δημοσιότητα τα χαρτιά διαζυγίου μεταξύ του Προέδρου και της συζύγου του».

Χαρτιά διαζυγίου που το μόνο που αποδεικνύουν είναι ότι, κάποια στιγμή κατά την διάρκεια του 20ετούς γάμου του, το ζεύγος Ομπάμα έφτασε κοντά στο χείλος του χωρισμού.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι αντίστοιχοι ισχυρισμοί για το προεδρικό ζεύγος έχουν γίνει και στο βιβλίο του Εντ Κλέιν που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες.

Καθώς επίσης και ότι ο Τραμπ δεν θεωρείται ιδιαίτερα έγκυρος, καθώς επί μήνες επέμενε ότι έχει στοιχεία ότι ο Ομπάμα δεν γεννήθηκε στην Χαβάη αλλά στην Κένυα. Κάτι που αυτόματα τον αποκλείει από το να κατέχει το αξίωμα του προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου