Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΣΕΞ ΚΑΙ ΓΥΜΝΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗ!


Γυμνό και σκληρή γλώσσα στο θεατρικό σανίδι! Ο Ομηρος Ευστρατιάδης, μετρ των αισθησιακών έργων, παρουσιάζει μια ιδιαίτερη θεατρική παράσταση που βασίζεται στο γυμνό και καυτηριάζει το εμπόριο του σεξ.
Εδώ και λίγες μέρες στο θέατρο «Μπρόντγουαιη» παρουσιάζεται ένα έργο που σκανδαλίζει το κοινό με τις γυμνές εμφανίσεις των ηθοποιών επί σκηνής.

Πρόκειται για το θεατρικό έργο «Συνοδός πολυτελείας» της Jane Anderson («The escort» είναι ο ξένος τίτλος του), που «απεικονίζει» με τον πιο… θεαματικό τρόπο το εμπόριο του σεξ στο οποίο συμμετέχουν πλούσιοι επιχειρηματίες και πολιτικοί με ανώμαλα βίτσια και παράξενες φαντασιώσεις. Η ιστορία αφορά μια υψηλού επιπέδου συνοδό πολυτελείας, μια γυναικολόγο, τον 14 ετών γιο της και τον πρώην σύζυγό της.

Η συγγραφέας αναφέρει μεταξύ άλλων για το έργο: «Δεν ήθελα να γράψω ένα επιπόλαιο έργο για τη σεξουαλικότητα, αλλά με το έργο μου να δει ο θεατής το σεξ με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο και ότι το σεξ είναι κάτι για το οποίο δεν πρέπει να ντρεπόμαστε».

Η σκηνοθεσία είναι του Ομηρου Ευστρατιάδη και η παραγωγή του Βασίλη Πλατάκη. Τους ρόλους ενσαρκώνουν οι νέοι ηθοποιοί Μαρία Δρακοπούλου, Θανάσης Χαμπέρης, Κατερίνα Αναστασίου, Γιάννης Γούτης, Αλεξάνδρα Αηδονίδου, Κωνσταντίνος Αγιαννόπουλος.

Η παράσταση είναι ακατάλληλη για άτομα κάτω των 18 ετών, λόγω σκληρής γλώσσας και των γυμνών σκηνών που περιέχει.Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου