Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Μιμείται αλλά δεν του αρέσει να τον συγκρίνουν (VIDEO)



Γράφει ο Πάμπος Χαραλάμπους

O Λουίς Σουάρες έχει ακούσει να τον συγκρίνουν με τον Λίονελ Μέσι. Αυτό όμως τον κάνει να νιώθει άσχημα ειδικότερα όταν το ακούει από τους φίλους της Ουρουγουάης. Σε δηλώσεις του ο άσσος της Λίβερπουλ είπε:

«Οι συγκρίσεις με τον Μέσι με κάνουν να νιώθω άσχημα. Με χαροποιούν συνάμα, αλλά πιστεύω πως αυτές οι συγκρίσεις προέρχονται από την αντίδραση των οπαδών της Ουρουγουάης, επειδή όλα μοιάζουν να βαίνουν καλώς προς το παρόν. Είμαι χαρούμενος, ωστόσο πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά όλης της ομάδας και δεν πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με το τι κάνει ένας παίκτης».

O Σουάρες την είδε Μάικ ΤάισονΤον διάσημο μποξέρ Μάικ Τάισον θέλησε να μιμηθεί ο Λούις Σουάρες, στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι ανάμεσα στον Άγιαξ και την Αϊντχόφεν, τον νοέμβριο του 2010 λίγο, πριν πάει στην Λιβερπουλ. Ο διεθνής Ουρουγουανός φορ του Άγιαξ πλησίασε και δάγκωσε στο λαιμό τον μέσο της PSV, Μπακάλ.




O Σουάρες την είδε ΜαραντοναΣτο Μουντιάλ του 2010 στον προημιτελικό ο Λουίς Σουάρες έγινε ήρωας στην Ουρουγουάη, για την απόκρουση με το χέρι που έκανε (πάνω στη γραμμή της εστίας), στο τελευταίο λεπτό της παράταση. Ο διαιτητής κατελόγησε πέναλτι αλλά ο Γκιάν έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! Ετσι, η «σελέστε» πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά στη διαδικασία των πέναλτι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου