Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

"Μάλλον έπαιζαν...παράταση στη Γερμανία"




Δεν το συζητάμε ότι τα αποδυτήρια στο Καραϊσκάκη μετά το ματς με την Άρσεναλ θύμιζαν λες και είχε... διασυρθεί ο Ολυμπιακός.


Φυσικά μόνο έτσι δεν ήταν τα πράγματα. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το καθήκον τους και αυτό είπε στους παίκτες και ο Βαλβέρδε, ο οποίος τους έβλεπε σε μία έξαλλη κατάσταση, μη μπορώντας να χωνέψουν το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, αυτού στο Βεστφάλεν Στάντιον.

«Περισσότερο μας πείραξε ότι το δεύτερο μέρος στη Γερμανία ξεκίνησε με καθυστέρηση. Είχαμε κι εμείς πέντε λεπτά καθυστερήσεις και αντί να ξεκινήσουμε εμείς λίγο πιο αργά, ξεκίνησε το ματς του Ντόρτμουντ. Τελειώσαμε εμείς το ματς και ακόμη έπαιζαν αυτοί. Μάλλον είχαν φτάσει στην. παράταση», σχολίαζαν ειρωνικά οι «ερυθρόλευκοι».

Η αλήθεια είναι ότι «έβραζαν» με την Ντόρτμουντ. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Μανιάτη, ο οποίος μοίραζε συγχαρητήρια στους Βεστφαλούς για την... 4η θέση.

Όπως και να 'χει, σήμερα, μία μέρα μετά τα όσα έγιναν στον όμιλο, στο Ρέντη μπορεί να μην είχε προπόνηση, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» στις μεταξύ τους συζητήσεις είχαν αρχίσει να ηρεμούν. Όχι ότι ξεπέρασαν το σοκ του Βεστφάλεν Στάντιον, αλλά πλέον δεν έχουν και πολλά περιθώρια.

Μπροστά τους θα έχουν το Europa League, μία διοργάνωση στην οποία μπορεί να διακριθεί, να φτάσει ψηλά και. ποιος ξέρει; Κάθε ομάδα δικαιούται να κάνει όνειρα. Γιατί όχι και ο Ολυμπιακός; Αυτό έλεγαν άλλωστε οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Ορμπάιθ μετά το ματς.

Πριν από το Europa League όμως προέχει το πρωτάθλημα. Την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Κέρκυρα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε καλείται να δει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του.

Ο Χολέμπας με αυτό το οίδημα μαλακών μορίων αριστερής κνήμης και ένα μικρό υποπεριοστικό αιμάτωμα στην ίδια περιοχή, είναι αμφίβολος. Εδώ που τα λέμε, χρειάζεται να πάρει και τις απαραίτητες ανάσες.

Επίσης αρκετοί παραπονέθηκαν σήμερα το μεσημέρι για μικροενοχλήσεις. Ήταν από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν κόντρα στην Άρσεναλ. Όπως οι Φουστέρ και Τζιμπούρ για παράδειγμα.

Το κλίμα πάντως στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικό. Πικρία υπάρχει, αλλά όχι απογοήτευση. Αύριο ξεκινάει η προετοιμασία των Πειραιωτών για το ματς με την Κέρκυρα. Ο Βαλβέρδε θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Γέστε. Ο δε Ιμπαγάσα απ' ό,τι φαίνεται, δεν προλαβαίνει

Πηγή:woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου