Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

O Έλληνας επιχειρηματίας...η Τουρκάλα χορεύτρια...και το 1εκ.ευρώ!


1.000.000 ευρώ ζητάει από τον Έλληνα επιχειρηματία Αλεξ Συρόπουλο η Τουρκάλα χορεύτρια Τανιέλι! 
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου 2009 στο δημαρχείο Χολαργού, ενώ λίγες ημέρες πριν είχαν παραθέσει δεξίωση σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης. Μόλις δύο 24ωρα μετά τον γάμο τους, η αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου έδωσε το παρών στο πάρτι που έκαναν… Σήμερα, αντί να γιορτάζει την δεύτερη επέτειο του γάμου του, βρίσκεται μια ανάσα πριν από την έκδοση του διαζυγίου του.
 Η είδηση του χωρισμού της χορεύτριας και του επιχειρηματία προκάλεσε σάλο στην γειτονική χώρα, καθώς οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της σοουμπιζ. Όμως, κάποια στιγμή, εκείνος άρχισε να της δίνει ένα συγκεκριμένο ποσόν κάθε μήνα, ως αμοιβή, ούτως ώστε εκείνη να σταματήσει να χορεύει και μάλιστα δημοσίως. 
Επισημαίνεται ότι για κάθε της εμφάνιση, η Τανιέλι λάμβανε από 40.000-100.000 ευρώ ανάλογα με το εάν θα χόρευε σε μεγάλο ή πριβέ πάρτι. Τα πράγματα μεταξύ τους άρχισαν να γίνονται πολύ χειρότερα προς τα τέλη του καλοκαιριού. Εκείνος ήθελε πάση θυσία να σταματήσει εκείνη να χορεύει κι εκείνη δεν το δεχόταν με τίποτα. 
Ο συνήγορος υπεράσπισης της Τανιέλι καταγγέλλει ότι ο Άλεξ την ζήλευε παθολογικά ενώ της ζητούσε να σταματήσει να εργάζεται ως χορεύτρια. «Μου ζήτησε να περιορίσω τις εμφανίσεις μου και να μείνω στο σπίτι. Αγαπούσα τον σύζυγό μου και ήθελα να έχω έναν ευτυχισμένο γάμο και παρ’όλο που ο χορός είναι η ζωή μου, το δέχτηκα», δήλωσε η ίδια, επιβεβαιώνοντας πλήρως την είδηση. Οι δυο τους είναι πλέον σε διάσταση και τίποτα δεν φαίνεται να φτιάχνει το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές σύμφωνα με την εφημερίδα Real. Η Τανιέλι επέστρεψε στον άντρα της το μονόπετρο αξίας 80.000 ευρώ και όλα τα δώρα του γάμου τους.

Πηγή:gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου